The Lardon Company
The Lardon Company

Pascal Jalhay en Lonny Gerungan juryleden voor de kookwedstrijd Indisch koken in de 21ste eeuw

De Indische keuken is het hart van de Indische cultuur. En een cultuur die leeft, vernieuwt zichzelf. Daarom organiseert online magazine Indisch 3.0, voor professionele koks en hobbychefs, de kookwedstrijd Indisch koken in de 21e eeuw, editie 2013. Op 19 augustus a.s. publiceert Indisch 3.0 de wedstrijdvoorwaarden en te winnen prijzen op www.indisch3.nl.

De juryleden zijn topkok en Indonesisch eten kenner Lonny Gerungan, culinair directeur en voormalige sterrenkok Pascal Jalhay en Indisch kookboek-auteur Jeff Keasberry selecteren tijdens een live cook-out in het najaar van 2013 de twee finalisten.  Tijdens een exclusief Indisch galadiner van Indisch 3.0 vindt de finale van deze kookwedstrijd plaats. Het aanwezige publiek en de jury bepalen die avond welke finalist de Indisch Koken in de 21e eeuw prijs wint.

Het is voor eerst dat deze wedstrijd georganiseerd wordt. Eerder dit jaar stelde de organisatie vanIndomania de vraag wat er zou overblijven van de Indische keuken, als er geen vernieuwing zou komen.  Indisch 3.0 organiseert deze wedstrijd, om vernieuwing in de Indische keuken aan te moedigen, om meer professionele koks voor de Indische en Indonesische keuken te interesseren en om Indische jongeren te inspireren om te experimenteren met de heerlijke familierecepten die van generatie op generatie overgedragen zijn, met inachtneming van de authenticiteit van de gerechten.

De kookwedstrijd Indisch koken in de 21e eeuw – editie 2013 is een initiatief van online magazine Indisch 3.0 en wordt gesponsord door de Indonesische ambassade.

Bron: www.indisch3.nl

Geplaatst op 26-07-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl