The Lardon Company
The Lardon Company

Nieuw gekweekte fuchsia krijgt de naam Antje Monteiro

Nieuw gekweekte fuchsia krijgt de naam Antje Monteiro

Op vrijdag 26 juli om 11.30 uur in Wognum zal fuchsia-kweker Jan Dekker tijdens de Open Tuindagen de “Antje Monteiro” dopen. Uiteraard zal Antje hierbij aanwezig zijn.

 

Vorig jaar heeft Jan Dekker naar aanleiding van de RTL4 televisieserie van Antje Monteiro “Gypsy Girls” een fuchsia “Gypsy Bride” genoemd. Jan Dekker: “De bloem deed mee mij denken aan de communie-jurken met tule en hoepels die de meisjes in deze serie droegen.

 

Wat is de reden waarom deze nieuwe fuchsia de naam “Antje Monteiro” krijgt?

Jan Dekker: “Deze fuchsia is veelzijdig van kleur: een combinatie van diep karmijnrood met een zacht groene zweem en diep violet met een cyclaamkleurig hart. Ook Antje is een veelzijdig persoon; musicalzangeres, presentatrice en onderneemster. Deze bloem is op het lijf geschreven van Antje want zij is een echte Hollandse meid, een vlotte en mooie verschijning en ik gun haar van harte om deze fuchsia haar naam te laten dragen”.

 

Uiteraard is Antje erg blij met de naamgeving van deze kleurrijke bloem. Haar reactie: “Ik ben dol op bloemen en bloemrijke planten. Je kunt mij niet blijer maken dan met een mooie bos kleurrijke bloemen in een vaas of bloeiende planten in de tuin. Dat deze mooie fuchsia naar mij vernoemd wordt, vind ik dan ook een hele eer. Met trots zal ik de bloem in ontvangst nemen”.

 

Datum:          Vrijdag 26 juli 2013

Tijd:               11.30 uur

Locatie:        Fuchsiakwekerij Jan Dekker

                        Hoornseweg 31

                        Wognum

 

Note voor de redactie:

 

Voor meer informatie, aanvraag interview en beeldmateriaal kunt u mailen naar i.van.der.spek@ramentertainment of bellen naar 06-34250075 en vragen naar Inge van der Spek

 

Wilt u als pers, fotograaf of (radio- of tv-) journalist, aanwezig willen zijn dan bent u meer dan welkom. Graag aanmelden op bovenstaand mailadres.

 

Utrecht, 23 juli 2013 

Geplaatst op 23-07-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl