The Lardon Company
The Lardon Company

Topkok en entertainer Lonny Gerungan verzorgt de langste Indische rijsttafel van de wereld!

Het marktplein in Ede zal het toneel worden van een unieke recordpoging. Op 12 juli 2013 zal hier getracht worden de langste Indische rijsttafel van de wereld te presenteren. Het evenement is een initiatief van stichting Child Support Indonesia in samenwerking met topkok Lonny Gerungan, Jan Gerritsen van Gerritsen Events en Toko Neba. 


Op 12 juli zal er plaats zijn voor 1250 personen aan meer dan 380m tafel en zullen er 9 Indische gerechten worden geserveerd. De maaltijd wordt speciaal bereid door topkok Lonny Gerungan. Naast een heerlijke maaltijd zult u ook kunnen genieten van optredens van diverse artiesten zoals Antje Monteiro, Lonny Gerungan en Justine Pelmelay.  De muziek zal verzorgd worden door het Edes Muzikanten Collectief (EMC). EMC is samengesteld uit muzikanten van Breezy, Ginger en Free Line.


Alle tafels zijn uitverkocht en daarmee is deze recordpoging al een succes! Genieten van de heerlijke rijsttafel, entertainment en zeker niet onbelangrijk, de opbrengst van dit evenement zal naar de kinderprojecten van Child Support Indonesia,voorheen Stichting Anak Asuh, gaan.

 

Datum: 12 juli 2013

Tijd:      18.00 uur

Locatie: Marktplein Ede

Geplaatst op 11-07-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl