The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Antje: Columniste

Blog Antje: Columniste

Columniste

 

Jarenlang heb ik met heel veel plezier elke week een blog geschreven. Maar de laatste maanden is het zo druk met diverse projecten dat ik er niet meer aan toe kom! Daarom heb ik besloten om 1 x per maand een blog te schrijven. Elke 1e maandag van de maand!

 

Dit is de allereerste!

 

Speaking of wich…….schrijf ik al jaren blogs en zou ik dolgraag een column willen schrijven voor een leuk magazine….gaat mijn dochter er met deze uitdaging vandoor!!! Een aantal maanden geleden is zij gevraagd door het meiden magazine Girlz om columniste te worden! Hoe cool is dat?! Ik wist helemaal niet dat zij dat kon. Ze moest als een soort sollicitatie 3 columns schrijven met uiteen lopende onderwerpen. Romy liet ze aan mij lezen voordat ze ze door mailde naar de redactie van Girlz. Ik had echter niets toe te voegen!

 

Hoe trots was ik op mijn grote kleine meisje! Ze schrijft grappig en leuk! En ze werd aangenomen. Er volgde een fotoshoot en afgelopen week was het zover….haar eerste column is een feit. Het blad ligt nu in de winkels en hier http://www.girlz.nl/girlz-stuff/4657/nieuwe-girlz-columniste-romy-monteiro online in te zien.

 

Kleine meisjes worden wel heel snel groot….en aan de zijlijn geniet ik mee van elke stap!

 

Liefs,

 

Antje

Geplaatst op 01-07-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl