The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Bjorn: My Never Ending Story

Blog Bjorn: My Never Ending Story My Never Ending Story,

Het is maandagochtend. De radio galmt in het atelier, de koffie loopt en langzaam komen we op gang.

Na een leuk weekend met vrienden en na een lange tijd weer eens op stap geweest te zijn, kunnen we er weer helemaal tegenaan.

Vandaag staan de patronen op het programma van mijn tassen-lijn waarmee ik bezig ben en waarmee ik mijn collectie aanvul in het voorjaar van 2014.

Hierbij geef ik antwoord op de vraag die ontstaan is in het afgelopen jaar en maak ik mijn collectie compleet zoals deze bedoelt is en ik hem voor ogen had.

De collectie zal bestaan uit een 5-tal tassen zowel voor hem als voor haar en zal perfect aansluiten op de collectie Sophisticated Black; Tijdloos, Casual & Chique passend voor iedere gelegenheid.

Duurzame materialen, prachtig leer bewerkt met een croco- of slangenprint gecombineerd met hoogglans chromen en gouden fournituren zorgen voor een contrast en herkenbaarheid van het handschrift waaraan men mijn werk herkend en waarmee ik mijn handtekening onderstreep.

Ondanks dat de trend rondom de studs zijn beste tijd heeft gehad, kan ik het toch niet laten om deze toch nog in een enkel exemplaar te verwerken, op de manier zoals iedereen het van mij gewend is, in een prachtig repeterend patroon.

Ik blijf ook trouw aan de studs, ik ben er namelijk van overtuigd dat deze nooit helemaal uit het modebeeld zullen verdwijnen en vind het dan ook weer een uitdaging om hier de vernieuwing in te zoeken betreffende kleur, uitvoering en verwerking.

Voor nu tijd om wat te gaan doen want de ontwerpen en patronen laten niet langer op zich wachten “ There is work to do “ .

Wil je in de tussentijd op de hoogte blijven van al mijn ontwikkelingen of die van de vernieuwde tassenlijn?

Schrijf je dan in op de nieuwsbrief ( www.bjornvandenberg.com) en blijf op de hoogte of volg mij op twitter, facebook , instagram of Celebs United.

Voor nu wens ik jullie een hele fijne week toe en hoop ik jullie hier volgende week weer allemaal terug te zien voor het lezen van mijn nieuwe blog.

Twitter : http://www.twitter.com/@vandenbergbjorn

Facebook : https://www.facebook.com/bjorn.vandenberg.54

Instagram : vandenbergbjorn

Celebs United: www.celebsunited.nl

Geplaatst op 24-06-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl