The Lardon Company
The Lardon Company

Hein Vergeer een van de helden op de Holland America Line

 Hein Vergeer een van de helden op de Holland America Line Onder de naam 'Dutch Heroes' varen dit najaar 7 bekende Nederlanders mee met Holland America Line. Aan boord geven zij presentaties over hun passie, ervaring of werk. Oud-schaatser Hein Vergeer, judoheld Dennis van der Geest, astronaut André Kuipers, oud-politicus Bram Peper, TV-persoonlijkheid Catherine Keyl en de schrijvers Ronald Giphart en Joost Zwagerman zijn de HAL-helden van 2013. Om beurten gaan ze aan boord van de ms Rotterdam. Zij varen mee met verschillende afvaarten vertrekkend vanaf Rotterdam in augustus, september en oktober 2013.

De volgorde:

• Dennis van der Geest stapt als eerste aan boord van de Holland America Line. Vanaf 3 augustus 2013 vaart hij een week mee op de ‘Voyage of the midnight sun’.
• Aansluitend gaat Ronald Giphart aan boord van de ms Rotterdam. Hij neemt vanaf 8 augustus het stokje van de judoka over die het schip in Tromsø, Noorwegen, verlaat.
• Oud politicus, socioloog en Noorwegen-liefhebber Bram Peper gaat 31 augustus aan boord om te praten over de achtergronden van de Nederlandse politiek, zijn ervaring en de Noorse samenleving. Naast Peper vaart op dezelfde cruise Catherine Keyl mee. Zij heeft 30 jaar bij de televisie gewerkt en maakte ruim 3000 talkshows. Vanuit haar eigen ervaringen geeft zij een presentatie met de naam ‘Televisie: magie of monster?
• De tweede schrijversheld is Joost Zwagerman. Hij vaart van 19 tot 24 september mee met de ‘Iberian Explorer’.
• De Nederlandse astronaut André Kuipers vaart vanaf 28 september 2013 vijf dagen mee op de Rotterdam. Tijdens deze cruise geeft André twee presentaties over zijn ervaringen gedurende de twee ruimtevluchten (2002 en 2011) en over zijn carrière als astronaut.
• Oud-Europees en -wereldkampioen allround schaatsen Hein Vergeer sluit de ‘Dutch Heroes’ reeks af. Hij vaart in het najaar, vanaf 23 oktober, acht dagen mee met de ‘Adriatic Adventure’.

Geplaatst op 24-06-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl