The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Bjorn: Maandagochtend

Blog Bjorn: Maandagochtend Het is maandagochtend; een nieuw begin van een nieuwe week. Langzaam word ik wakker. Eindelijk thuis na een lange periode van werken. Ik stap uit bed en in de verte zie ik mijn koffers staan; 4 stuks om precies te zijn. Ze staan netjes naast elkaar op een rij die mij gelijk herinneren aan de waanzinnige maar ook drukke periode van de afgelopen 2 weken. Een tijd waar ik ontzettend graag naar terug kijk. Ondanks dat het enorm hectisch was heb ik ontzettend gelachen en zo fijn samengewerkt met verschillende mensen. En ook al waren de dagen af en toe lang maar dat maakt niks uit en die vergeet je gelijk weer als je het eind resultaat ziet.

Dit is mijn leven van onregelmatigheden, hectiek gecombineerd met creativiteit tot altijd onderweg zijn. Een onderdeel wat ik nooit en niet zou willen missen; het is een wereld waarin ik mijn plekje heb gevonden en waarin ik het beste functioneer als ontwerper, creatief en als persoon.

Tussen door geniet ik van de tijd en de momenten die ik doorbreng met mijn vrienden en familie. Even tijd voor elkaar, echte qualitytime en de rest even vergeten.

Deze week staat in het teken van de afronding van mijn nieuwe wintercollectie. De orders zijn geschreven, de bestellingen geplaatst en de eerste onderdelen komen binnen. Ook dit moet weer verpakt en doorgestuurd worden naar de ateliers zodat alles netjes volgens planning en op tijd binnen is voordat het nieuwe najaars seizoen begint en zijn intrede maakt . Maar ook de tijd om te werken aan de nieuwe modellen en prototypes van mijn nieuwe tassenlijn. Een lijn bestaande uit 5 tassen waaronder 2 weekendtassen voor de heren en 3 stoere clutches voor de dames ….”Een toevoeging aan mijn collectie die de collectie compleet maakt zoals ik deze voor ogen had … “ Een proces wat nooit stopt maar altijd maar doorgaat.

Tevens startte de voorbereiding voor de presentatie van de expo van Arnhem Exposism die te zien is van 3 juli t/m 10 juli tijdens de modebienalle in Arnhem. Een prachtige expositie die loopt van 9 juni t/m 21 juli op initiatief van Joey Holthaus en Paul Clappens (https://www.facebook.com/ArnhemExposism)

Voor nu zeg ik tijd voor koffie , en wens ik jullie allemaal een hele fijne week toe en hoop ik jullie hier volgende week weer terug te zien voor het lezen van mijn nieuwe blog.

Geplaatst op 17-06-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl