The Lardon Company
The Lardon Company

Bart promoot Alpe dHuZes

Bart promoot Alpe dHuZes Bart promoot namens Celebs United de actie Alpe d'HuZes.

Wat is Alpe d'HuZes?
Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Dit doen we door te fietsen, door te lopen, door de onmacht van de kankerpatiënt om te zetten in kracht. Iedere fietser heeft op zijn bagagedrager vele mensen zitten waarvoor hij/zij naar boven rijdt. Onder het motto "Opgeven is geen optie" wordt op één dag de legendarische Alpe d'Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten. Sinds de start in 2006 is jaar op jaar een nieuw recordbedrag aan sponsoring opgehaald. Vanaf de eerste keer van de actie in 2006 wordt 103% van alle sponsorgelden aangewend voor onderzoek.

Gezamenlijk doen we dat ieder jaar weer. Afgelopen jaar met ruim 8.000 mensen die met deze enorme omzetting van onmacht naar kracht, maar liefst 32,2 miljoen euro bij elkaar hebben gefietst en gelopen.

2013 wordt de 8e keer en willen we weer, samen met onze vrijwilligers, deelnemers en sponsoren zo'n waanzinning mooi eindbedrag halen.

Maar Alpe d'HuZes is nog veel meer dan dat!
Alpe d'HuZes en haar Missie
Alpe d'HuZes zet zich ervoor in dat de strijd tegen kanker uiteindelijk wordt gewonnen. Dat kanker niet meer als een dodelijke ziekte, maar als een chronische aandoening kan worden gezien. Klik hier en lees alles over de missie en visie Alpe d'HuZes.

Alpe d'HuZes en haar antistrijkstokbeleid
Alpe d'HuZes hanteert een strikt antistrijkstokbeleid. Alleen daardoor kunnen we garanderen dat 100% van het ingezamelde geld ook daadwerkelijk ten goede komt aan het onderzoek naar de bestrijding en preventie van kanker. Klik hier en lees over het Alpe d'HuZes antistrijkstokbeleid.

Waar gaat uw geld naar toe
Het Alpe d'HuZes/KWF-fonds wordt voor verschillende doelen gebruikt. Hier lunt u alles lezen over de geldbesteding en nogmaals, al uw geld gaat hier naar toe. Wij gebruiken niets van uw geld om het evenement zelf te organiseren. Dat wordt allemaal door de deelnemers en de vrijwilligers zelf gedragen.

Klik hier voor het promotiefilmpje...

Geplaatst op 05-06-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl