The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Bjorn: Creativiteit

Blog Bjorn: Creativiteit Na het lanceren van mijn nieuwe collectie staat mijn agenda vol gepland met projecten die van start gaan. Een drukke tijd met lange dagen vol hectiek, creativiteit en uitdaging die me van de ene kant uitput maar van de andere kant zoveel energie geeft. Een kant van mijn vak en leven waar ik zo van hou ……… en eigenlijk half in paniek raak als de regelmaat toeneemt .

Het is de mix van de diversiteit van de mensen waarmee ik werk, de mensen die ik ontmoet, het reizen, de locaties en de voorliefde voor het vak en oneindige creativiteit die mij blijven inspireren en waarin ik steeds probeer de lat een stukje hoger te leggen en te vernieuwen.

Een van de projecten waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest, is de nieuwe videoproductie van de nieuwe single van Sharon Doorson “ Killer” die a.s. vrijdag 7 juni gereleaset zal worden. Een project waar ik al mijn creativiteit in kwijt kon en nauw samen heb gewerkt met een heel trouw team wat steeds hechter wordt en elkaar perfect is aan gaan voelen. Het voelt als een soort kleine familie; iedereen is gefocust , enthousiast en gedreven waardoor je de lange dagen van voorbereidingen en op locatie snel vergeet vooral als het eindresultaat dan ook zo geworden is wat men in gedachten had of overtreft! (Kan niet wachten op het eindresultaat!)

Een ander project wat nu loopt is Arnhem Exposism. Een expositie die tijdens de Modebienalle 2013 in de binnenstad van Arnhem te zien zal zijn met dit jaar als thema: “ Fetishism in Fashion” met een tal van evenementen en expo waar dit er 1 van is.

Een geweldig initiatief van Joey Holthaus (Illustrator) in samenwerking met Arnhem direct.

Op de expositie zullen 10 kunstwerken te zien zijn die door diverse ontwerpers en kunstenaars ontworpen zijn en gekoppeld zijn aan een fetish.

Op dit moment ben ik nog druk bezig met de afwerkingen van mijn items die tijdens de expositie te zien zullen zijn en de meeste die mij kennen zullen de items zeker herkennen aan mijn duidelijke handschrift. Een thema waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan en een initiatief waar ik ook geen moment over hoefde na te denken om mee te doen. Wederom een ontzettende leuke en inspirerende groep mensen die hieraan mee werken die vol creativiteit en passie zitten waardoor ik wederom uit een totaal andere hoek enorm veel energie van krijg.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe videoclip en de expositie? Noteer dan de volgende data in je agenda: 

7 juni 2013 Release Videoclip “ Killer” Sharon Doorson.

9 juni 2013 Opening Expositie Arnhem Exposis

Voor al het laatste nieuws en updates houd de onderstaande links in de gaten:

Arnhem expo: www.facebook.com/arnhemexposism

Celebsunited : http://www.celebsunited.nl/celebrities/bjorn-van-den-berg

Facebook : https://www.facebook.com/bjorn.vandenberg.54?ref=tn_tnmn

En natuurlijk mijn eigen website : www.BjornvandenBerg.com

Voor nu wens ik jullie allemaal een hele fijne week toe en hoop ik jullie hier allemaal volgende week maandag weer terug te zien voor het lezen van mijn nieuwe blog.

Geplaatst op 03-06-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl