The Lardon Company
The Lardon Company

Sander Janson in team bij De Jongens tegen de Meisjes

Sander Janson in team bij De Jongens tegen de Meisjes Sander Janson in team bij 'De Jongens tegen de Meisjes' zaterdag 1 juni om 20.30 uur RTL4

De verschillen tussen mannen en vrouwen blijven voer voor discussie en vormen in de nieuwe reeks van ‘De Jongens Tegen De Meisjes’ ook weer de rode draad in de komische spelshow op de zaterdagavond. Chantal Janzen en Tijl Beckand voeren de teams van BN’ers aan waarbij verschillende vragen en stellingen de revue passeren om hun kennis over de verschillende geslachten te testen. Zowel Chantal als Tijl spelen samen met hun team voor de tribunes achter zich, bestaande uit 100 vrouwen en 100 mannen.

Er worden dit seizoen ook een aantal nieuwe spellen gespeeld. Een daarvan is ‘De Glazen Helling’, waarbij Tijl, Chantal of één van de BN’ers op een glazen plaat ligt die in twee minuten steeds verder gaat hellen. In die tijd moeten zoveel mogelijk vragen goed beantwoord worden totdat Tijl, Chantal of één van de BN’ers van de plaat is afgegleden. Tijdens het spel krijgen de vrouwen typische mannenvragen. Vragen waar mannen waarschijnlijk het antwoord op weten. De mannen krijgen op hun beurt typische vrouwenvragen zoals: Met welke eenheid wordt de dikte van een panty aan gegeven? Ook een grote uitdaging is het spel ‘Verboden Te Lachen’ waarbij Tijl en Chantal diverse scènes spelen om elkaar aan het lachen te maken. Wie het minst lacht, wint het spel. Uiteindelijk maakt de winnende tribune kans op een groot geldbedrag.

Wil je weten wie er nog meer in het team van Sander zit? Kijk dan zaterdag 1 juni om 20.30 uur naar RTL4

Geplaatst op 31-05-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl