The Lardon Company
The Lardon Company

Mother Music welcomes Joey Ferre

Mother Music welcomes Joey Ferre In 2012 vertolkte Joey de hoofdrol van Tony Manero in de musical Saturday Night Fever en is hij vanaf het zelfde jaar tevens te zien als sidekick presentator in het zondagse hit programma Life4you op RTL 4.

Gelukkig voor ons houdt Joey hier niet op maar trekt hij de stoute schoenen aan en is hij de afgelopen 6 maanden intensief in de studio bezig geweest om te werken aan zijn eigen producties. Dance in de breedste zin des woords en voornamelijk laverend van Latin gedreven beats tot aan groots en meeslepend klinkende Global/ Progressive house. De focus van zijn draaikunsten liggen ook in deze hoek; sexy maar stevig en electronisch met een theatrale twist!

De eerste single van Joey Ferre - 'All My Love..' is een partiele cover van Luther Vandross, maar komt met een geheel eigentijdse interpretatie. Een heerlijke zomerplaat die werkelijk elk strandfeest of festival eer aan doet. Van Bloemendaal tot Bali en van Ibiza naar Biddinghuizen. Koop de single hier op iTunes!

Dames en heren wij presenteren u voor zomer 2013 - JOEY FERRE!

Voor boekingen: bookings@mothermusic.nl.

Meer info op www.mothermusic.nl

Geplaatst op 24-05-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl