The Lardon Company
The Lardon Company

Monique van Baal van Hairdesign d Arcade 3e plaats Coiffure Award 2013

Monique van Baal van Hairdesign d Arcade 3e plaats Coiffure Award 2013 Zondagavond 12 mei 2013 vond de 22ste editie van het prestigieuze Nederlandse Coiffure Award gala plaats in de Amsterdamse RAI. Een avond vol haarmode op topniveau en veel klinkende bekendheden uit mode en media om het nationale talent in hairstyling te eren.

Monique van Baal van Hairdesign d’Arcade uit voor de derde Zeist, won wederom de derde plaats in de categorie dames. Monique: “Dit evenement is zo belangrijk binnen de kappersbranche en ben erg blij met mijn derde plaats. De concurrentie is sterk maar weerhoudt mij niet om volgend jaar weer mee te doen. Inspiratie, passie, creativiteit en gedrevenheid heb ik in overvloed en de samenwerking met stylist en ontwerper Bjorn van den Berg, was subliem! Ik sluit een samenwerking voor een volgende keer daarom zeker niet uit!”.

De Coiffure Award biedt de topkappers van Nederland een podium om hun vakmanschap te tonen en delen als organisatie samen met de kappers de passie voor haar. In totaal zijn 13 ‘haar Oscars’ uitgereikt, waarvan de Hairdresser of the Year Award geldt als de ultieme prijs voor Nederlandse kappers.

Winston Gerschtanowitz presenteerde deze 22ste editie van de Coiffure Award, een avond vol toptalent, spectaculaire haarmode en amusement. Vele glamoureuze VIPs van Lauren Verster tot Sylvana Simons waren aanwezig.

Het Schwarzkopf Professional Academy team verzorgde een catwalkshow met de komende trends in haarmode en gaf Hester Wernert-Rijn een spectaculaire haarshow ‘Metamorphosis’. Daarnaast waren er schitterende
muzikale traktaties van Leona Philippo en een speciale Coiffure Award-rap van Lange Frans. Kortom; een galauitreiking in de breedste zin van het woord om het kappersambacht te vieren.

Note voor de redactie: voor informatie of aanvraag van een interview met Monique van Baal en/of Bjorn van den Berg, kunt u contact opnemen met Inge van der Spek van The Lardon Company BV: 06-20279690 of per mail: i.van.der.spek@lardoncompany.nl

Geplaatst op 15-05-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl