The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Antje: Moederdag 2013

Blog Antje: Moederdag 2013 Voor een aantal moeders in Nederland zal Moederdag 2013 niet zo snel worden vergeten. Weken lang zijn mijn team en ik bezig geweest met de promotie van mijn single “Mama”. Ik zong bij Carlo & Irene in Life4You, ging op de borrel bij Sterren.nl, op de lunch bij RTV Utrecht Radio M, zingen bij Tijd voor Max en ging op de koffie bij Koffietijd! En dat allemaal in een week tijd……best pittig!

Verder was er ook nog de facebook actie “Deel& Like” en maak kans op een huiskamer-optreden. Veel mensen hadden gereageerd! En een dag van te voren kreeg ik de 3 namen door waar ik op zondag, 12 mei Moederdag, naartoe zou gaan om een huiskamer optreden te geven. Ook voor mij best spannend want ik zit a bijna 25 jaar “in het vak”, zoals dat zo mooi heet, maar dit had ik nog nooit gedaan.

Mijn eerste bezoek bleek te zijn aan Jennifer. Ik ken Jennifer wel. Zij komt heel vaak naar mijn optredens en wil dan altijd een hele dikke knuffel. Van mijn team hoorde ik dat Jennifer heel vaak had mee gedaan met de actie en nu was ik op weg naar haar. Samen met de geluidsman kwam ik aan bij het huis van Jennifer. Zij was er met haar ouders, zus en zwager en nog wat buren. Helemaal gezellig! Haar Moeder ging op de stoel zitten en ik zong “Mama” voor haar. Het was een mooie ervaring om zo klein en intiem voor een klein gezelschap te zingen. Ik kreeg een hele mooie plant cadeau en op naar de volgende moeder.

Deze Moeder in Voorschoten wist helemaal nergens van. Haar dochters hadden het als verassing gehouden….ik kwam binnen en ze stamelde “Ik zag je van de week nog op tv!”. Ook deze moeder ging zitten in haar stoel met haar 2 dochters om haar heen. De emotie was op de gezichten van moeder en de dochters af te lezen en ik moet me, huilebalk die ik ben, in houden om niet mee te huilen….Ook hier kreeg ik weer een mooi cadeau mee.

De laatste was een mooie vrouw en ook 2 jonge dochters die al jaren fan zijn. De woonkamer zat vol met schoonzonen en natuurlijk was ook de vader aanwezig. Ook daar weer heerlijk gezongen ( ik was inmiddels over mijn gene heen!)

Op de terug weg bedacht ik me hoe mooi mijn vak is. Gewoon op een dag, 12 mei Moederdag, een aantal mensen heel erg blij maken met mijn liedje…….Een heerlijk gevoel van dankbaarheid kwam over mij heen…….

Ook ik zal Moederdag 2013 nooit vergeten

Liefs,

Antje

Geplaatst op 14-05-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl