The Lardon Company
The Lardon Company

Sander Janson deelnemer bij Let's Dance zaterdag 19 september a.s. bij RTL 4!

Het gloednieuwe programma Let's Dance met Carlo Boszhard en Irene Moors is wekelijks te volgen bij RTL 4. In deze tv-hit uit Engeland spelen BN'ers een bekende dansact na uit een film, clip of musical.

Elke liveshow zie je zes acts, waarvan er één nieuwbakken dansster door gaat naar de halve finale op zaterdag 10 oktober en één dansact direct naar de grote finale op zaterdag 17 oktober.

Zaterdag 19 september zal Sander Janson samen met Char de danceact uit de ‘Westside Story’ ten uitvoer brengen.
Sander Janson en Char nemen het zaterdag onder meer op tegen Dries Roelvink (Sirtaki-dans), Renate Verbaan (Christina Aguilera), de Echte Gooische Meisjes (Jackson 5) en het team van Radio 538, dat in de 2001-versie van ‘Lady Marmelade’ duikt.

Carlo en Irene ontvangen elke zaterdagavond weer andere sterren, die hun uiterste best hebben gedaan om de choreografie onder onder de knie te krijgen. Hun dansact wordt door een bekende jury beoordeeld, maar ook jij als kijker kunt stemmen op je favoriet.

De opbrengsten gaan naar de Stichting Kinderen Kankervrij (Kika). Erland Galjaard, Programma Directeur RTL 4: "Let's Dance is een spectaculair en gezellig nieuw zaterdagavondprogramma voor het hele gezin. Carlo en Irene kunnen deze BBC-hit hun eigen touch geven en samen met de BN'ers, die de legendarische dansacts naspelen, zorgen ze elke week voor een verrassende uitzending. Er zal zeker ook gelachen worden en het mooie is dat Kika bij ‘Let’s Dance’ is gebaat."

Jij als kijker kan stemmen wie er op zaterdag 17 oktober in de finale moet staan. De opbrengsten hiervan gaan naar de Stichting Kinderen Kankervrij (Kika). John Williams heeft zich als Beyoncé al rechtstreeks geplaatst voor de finale, evenals Jody Bernal (Justin Timberlake) en afgelopen zaterdag het ‘Eigen Huis & Tuin’-team (Madonna). Op zaterdag 10 oktober is er nog een halve finale, waarin in elk geval Tijl Beckand (Austin Powers), Inge de Bruin (Michael Jackson) en Viola Holt & Willibrord Frequin (JK Wedding Entrance) uitkomen.

Dus stem a.s. zaterdag op Sander Janson!

Geplaatst op 17-09-2009 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl