The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Bjorn: Creativity has no limits

Het is weer maandag en het begin van een nieuwe week en weer een nieuwe blog:

Creativity has no limits …………….

Lange dagen, shoots, concepten die staan centraal de komende periode en de talloze projecten, verschillend van elkaar, zorgen voor een enorme boost!!!

Aanvragen zowel nationaal als internationaal, komen binnen in een drukke periode die aanbreekt nadat ik vorige week mijn nieuwe collectie Fall/winter 2013 -2014 lanceerde. Maar ik klaag niet maar ik kijk er ontzettend naar uit ook al wordt mijn creativiteit weer behoorlijk op de proef wordt gesteld.

De diversiteit, de mensen die je ontmoet en waar mee je samenwerkt, soms bekende gezichten, maar ook veel nieuwe gezichten met ieder hun eigen discipline, visie en creativiteit. Dat is wat mij zo inspireert en wat ik heerlijk vind aan mijn werk; de ongekende grenzen van creativiteit, het werken in- en met een gedreven en enthousiast team wat met elkaar maar 1 doel voor ogen heeft: het neer zetten van iets moois……….In dit team is er geen plaats voor ego’s maar het eindresultaat is dat wat telt en waar het uiteindelijk allemaal om draait.

“ Work the Magic “
Een term die ik dan ook wel veel gebruik tijden een brainstorm sessie of tijdens het uitwerken van een concept. Vaak zijn de ideeën eindeloos; ‘The sky is the limit” vooral als je de regie en het vertrouwen in handen krijgt en met een goed team kan je dan helemaal los. Een roes van creativiteit gecombineerd met adrenaline zorgt voor een enorme boost! Die boost is voelbaar op de set en tijdens de voorbereidingen. Een gevoel wat ik niet kan beschrijven maar wat je echt moet ervaren.

“ Sky is the limit”
Sky is the limit is een uitdrukking die ook wel door veel mensen wordt gebruikt maar ik zou eerder zeggen “creativity has no limits”. Hierin maak je het verschil want het zijn niet altijd de budgetten die garant staan voor een goed of verbluffend eindresultaat maar het draait om de creativiteit van iemand en dat kan soms tot verbluffende eindresultaten leiden met de meest eenvoudige materialen. Het is maar wat je er mee doet. Telkens weer keer op keer een uitdaging die mij persoonlijk uitdaagt om creatief en vernieuwend te zijn en het beste in mij naar boven te laten halen.

Wil je op de hoogte blijven van al mijn ontwikkelingen volg mijn dan op:
Twitter : https://twitter.com/@vandenbergbjorn
Facebook : https://www.facebook.com/bjorn.vandenberg.54?fref=ts
Celebsunited : http://www.celebsunited.nl/celebrities/bjorn-van-den-berg


Of bezoek mijn website : www.bjornvandenberg.com

Voor nu wens ik jullie een hele fijne week toe vol nieuwe uitdagingen en creativiteit en hoop ik jullie hier volgende week weer terug te zien voor het lezen van mijn nieuwe blog ……

Geplaatst op 07-05-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl