The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Antje: Trots

Trots

Wat een week vol emoties. Vorige week maandag de spanningen omdat de clip online ging. De dag erna de, voorlopig laatste, Koninginnendag en de kroning. Super emotioneel werd ik van de balkonscène en tijdens de speech van Koning Willem Alexander!!

Net toen ik bekomen was van al die mooie emoties wilde ik, uiteraard opgedoft en in het oranje, mij gaan storten in het feestgedruis….ik stop nog even om te tanken en sla mijn auto deur dicht……met m’n duim ertussen! AUW!!! Ik keek naar mijn duim en zag alleen maar bloed…..iemand reed snel met mij naar de eerste hulp waar bleek dat het maar een geluk was dat ik harde kunst nagels draag want anders was m’n topje er af geweest. Nu is mijn eigen nagel er af en ziet mijn duim er niet erg mooi meer uit….maar dat groeit wel weer aan…zeggen ze ;-) Met mijn duim in het verband toch snel een drankje gedronken met vrienden, zo werd het uiteindelijk toch nog een gezellige Koninginnedag.

Natuurlijk zat ik afgelopen week ook in een roes van mijn nieuwe single 'Mama'. De clip kwam uit en is inmiddels al bijna 5000 keer bekeken! Ik ben zo blij met alle mooie, positieve reacties! Zelfs in Vlaanderen wordt het nummer erg goed ontvangen en wordt de clip continue gedraaid op de 2 muziek tv zenders Anne en Ment tv!

Gister voor het eerst opgetreden bij Carlo en Irene, bij "Life4You" en daarna stroomde de mooie reacties binnen. Nu volgen nog dinsdag "Tijd voor Max" en vrijdag zit in "Koffietijd".

Inmiddels heeft zich ook een grote supermarktketen aangemeld. Zij vinden het nummer zo mooi dat zij mijn single kado doen bij een bepaald bedrag aan boodschappen. Hoe geweldig is dat?!! Daarover deze week meer op Antje.nl

Nu nog hopen op veel downloads, want zonder downloads kom ik niet in de charts! Dus hoop ik dat jullie mijn single masaal downloaden, dat kan hier ( hier de link)

Dank & Liefs!

Antje

Geplaatst op 06-05-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl