The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Antje: Moederdag Clip

Blog Antje: Moederdag Clip Bij een liedje hoort natuurlijk ook altijd een videoclip.

Met mijn team hebben we er best lang over nagedacht….want zoals ik in mijn vorige blog als vertelde heb ik voor het eerst geen label, maar breng mijn Moederdaglied zelf uit, onder een eigen label.
Dus moet ik de clip ook zelf gaan bedenken. Ik wilde graag iets persoonlijks….ik breng, als voorloper op mijn album, een ode aan Stef Bos, maar ook een ode aan mijn eigen moeder.

Maar iedereen heeft een moeder….dus dat gevoel wilde ik delen! Zo kwamen we op het idee om aan jullie te vragen, om de mooiste foto met je moeder op te sturen en dan zoveel mogelijk foto’s te gebruiken in mijn nieuwe Moederdagvideo-clip. Zodat het niet alleen een clip is van mij en mijn moeder maar van ons allemaal!

De mailtjes met mooie foto’s stroomde binnen!!! Echt zoveel had ik er niet verwacht! Er vielen wel heel wat foto’s af waar de resolutie zo laag van was dat ze niet bruikbaar waren. Maar gelukkig hebben we er nog heel veel wel kunnen gebruiken.

We hebben er in totaal 3 dagen aan gewerkt. De eerste versie van de clip heb ik af moeten keuren. Ik was niet tevreden over het resultaat. Dus opnieuw een dag filmen en nu met meer kennis en beter voorbereid zijn we nog een keer aan de slag gegaan.

Mijn cameraman/regisseur Jaap Hilhorst is the best ever! Flexibel en meedenkend, ik zou niet zonder hem kunnen! Ik ben nu super trots op het resultaat. Dankbaar ben ik, dat ik mijn clip mocht opnemen in de Wisseloord studio’s. Ik sta gewoon te zingen in dezelfde ruimte, als waar bv Mick Jagger heeft gestaan……good vibrations! Zo cool!!!

Ik hoop dan ook dat jullie hem ook mooi vinden! Je kunt hem hier zien.

Ps oja vergeet je de te gekke facebook actie niet?! Klik hier !

Liefs,
Antje

Geplaatst op 29-04-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl