The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Charlotte: Golden Spring

Blog Charlotte: Golden Spring “Het mag nu eindelijk wel voorjaar worden!” is de afgelopen dagen een veel uitgesproken zin in Nederland. Gelukkig kleuren de winkels al heerlijk met de voorjaarscollecties, veel verschillende kleuren zien we passeren. Snoepkleuren, nougat-kleuren, pastel, nude en parelmoer maar ook de fluorkleuren blijven heerlijk in de collecties. Zowel voor de dames als voor de heren mogen we blijven colour blocken. Ook in de beauty scene wordt er veel kleur bekend. Neem deze nagellakjes van Pupa waar je je nagels meteen mee in het zonnetje zet.

Accessorize please…
Welke kleur zien we veel in accessoires? Goud! Van schoenen, tassen tot kettingen en grote opvallende armbanden. Voor mij zijn de sneakers van Elisabetta Franchi op en top goud. Maar ook de collectie van Esther Acampora, dé juwelenontwerpster die met de hand de mooiste juwelen maakt, mag er wezen. Het zijn juwelen waarvan er van ieder pronkstuk daadwerkelijk maar één op de hele wereld te vinden is. Zo verwerkt ze op een bijzondere manier de natuur in haar juwelen; zo hoef je niet gek staan te kijken dat je een ketting met een grote vlinder aantreft, of een ring met een ander insect. De oorbellen in haar nieuwe collectie stralen een en al zomer uit. Dus als je echt niet meer kunt wachten op de zomer, dan zit je nu met deze oorbellen goed.

Goud op je huid en in je kleding
Goud voor mijn huid is de Supreme moisture elixer van Vetia Floris, een gouden serum, letterlijk en figuurlijk want naast dat dit product 100% organisch is zit er daadwerkelijk goud in verwerkt. Dat doet je huid schitteren!! De collectie van Peter Hahn geeft op en top de pasteltinten weer, deze set is prachtig als je het met goud afstijlt. Maar ook de overige items in de nieuwe collectie geven je het zomerse gevoel.

Kleur doet iets met de mens, het maakt je vrolijk en het ziet er toch allemaal gewoon gezelliger uit. Ik ben helemaal pro-kleur dit voorjaar, en dan vooral gecombineerd met mooie gouden accessoires. Colourful and be beautiful is dan voor deze week dan ook mijn motto!

With love xoxo
Charlotte

Geplaatst op 23-04-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl