The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Bjorn: Het aftellen is begonnen

Het aftellen is begonnen. Na maanden intensief gewerkt te hebben aan een nieuwe collectie is het vrijdag 26 april 2013 dan eindelijk zover. Dit is de dag van de online lancering van mijn nieuwe najaarscollectie … Een spannende dag waar ik nu al naar uit kijk ….” Wat zullen de reacties zijn? Wat vindt men van de collectie? Zal de site in de smaak vallen?”

Niets is zo spannend als dat eerste moment dat je de collectie openbaar toont. Zelf ben ik ontzettend blij met het eindresultaat en niet alleen met de collectie maar met de hele vormgeving , de fotografie, de nieuwe campagne, look & feel, verpakking en natuurlijk de vernieuwde website waar nu tot op het laatste moment voor de lancering nog hard aan gewerkt wordt om alles op tijd af te krijgen en te laten lopen zoals het door mij bedoelt is.

Alles hangt zo nauw samen. Het is een proces wat vanaf het begin groeit en steeds meer vorm krijgt tot dat het uiteindelijk matcht met het beeld en het gevoel wat je voor ogen had. Gezonde adrenaline begint dan ook wel langzaam te komen. Je moet je voorstellen dat je hier dag in dag uit mee bezig bent en dan is in eens de lancering en is je to do lijstje leeg is en de nieuwe collectie een feit.

Nu afwachten hoe hij ontvangen wordt en even van het moment genieten voor dat het hele proces weer van voor af aan begint met de zomer collectie 2014.

Een proces wat zich constant herhaalt en jezelf steeds de lat een stukje hoger legt maar waardoor je steeds een klein beetje groeit. Over groeien gesproken, als ik terug kijk naar anderhalf jaar geleden en daar waar ik nu sta dan heb ik veel geleerd, hard gewerkt en ben ik gegroeid. Dat was dan ook wat ik graag wilde: een stap vooruit! Ook kan ik zeggen dat ik een voldaan gevoel heb. Ik heb er een hoop voor moeten laten de afgelopen maanden en mezelf teruggetrokken om tot het resultaat te komen wat ik a.s vrijdag met trots lanceer….. maar misschien nog het allerbelangrijkste in deze is het ontzettende bevredigde, gelukkige en het gevoel van voldoening wat het mij geeft . En dat gevoel kan ik niet beschrijven maar weet alleen dat ik dit voor geen goud zou willen ruilen of zou moeten missen!

Niet alleen de collectie is nieuw maar heeft de oude website plaats gemaakt voor een nieuwe variant. Een website waar ik naast mijn nieuwe collectie met een campagne jullie op de hoogte houd van alle ontwikkelingen maar jullie ook uitdaag om meer te combineren met accessoires vertaalt in de laatste trends en gekoppeld aan het seizoen met uiteenlopende thema’s door middel van digitale moodboards …………..Een verhaal wat verder gaat dan alleen een ontwerp of collectie maar uitgewerkt in een totaal concept & campagne genaamd: “SOPHISTICTED BLACK “ 

Voor nu wens ik jullie een hele fijne week toe en hoop ik jullie a.s. vrijdag allemaal te zien op mijn nieuwe website www.bjornvandenberg.com voor de lancering van mijn nieuwe Collectie Fall/Winter 2013-14

Geplaatst op 22-04-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl