The Lardon Company
The Lardon Company

Monique Collignon designerjurk dragen?

Monique Collignon designerjurk dragen? Wil jij tijdens de inhuldiging van Koning Willem-Alexander ook een designerjurk van Monique Collignon dragen?

Zondag 14 april jl. was Monique Collignon te gast bij Carlo & Irene om haar Designer Dress aan Nederland te laten zien en maandag 15 april jl.vertelde Kim Kötter bij “Vandaag de Dag” over dit originele ontwerp.

30 april 2013, een bijzondere dag die de geschiedenis in zal gaan als de dag waarop Koningin Beatrix aftreedt als koningin en prins Willem-Alexander de Koning van Nederland wordt.

Speciaal ter ere van deze bijzondere kroning en de – voorlopig - laatste Koninginnedag heeft niemand minder dan de Nederlandse modeontwerpster Monique Collignon een originele Designer Dress ontworpen, binnen haar Couture Light collectie.

Deze wordt vanaf 15 april exclusief verkocht in de Nederlandse winkels van ICI PARIS XL en op de webshop, via www.iciparisxl. nl. Deze neon-oranje must-have dress kan op diverse manieren gedragen worden. Door de afneembare bedel, ter ere van de kroning, blijft hij ook na 30 april een fashionable eye-catcher.

De jurk is verkrijgbaar in 3 verschillende maten: S, M en L. Middels een bijbehorende maattabel kun je eenvoudig de juiste maat bepalen, hetgeen een paskamer overbodig maakt.

Voor €49,95 is deze jurk te koop en wordt in een smaakvolle luxe doos, samen met een brief van Monique Collignon en diverse waardevouchers, o.a. van ICI PARIS XL en de Zwaluwhoeve., geleverd. De vouchers vertegenwoordigen samen een waarde van méér dan €125,- dus ruim het dubbele van het aankoopbedrag.

Over Monique Collignon
Als modeontwerpster weet Monique Collignon als geen ander hoe een vrouw zichzelf het liefste ziet. Als jong meisje liet zij zich al inspireren door Coco Chanel en met haar intense doorzettingsvermogen en uitgesproken creativiteit heeft zij de afgelopen jaren talloze spraakmakende collecties ontworpen. Naast haar welbekende Haute Couture collectie is er sinds 2011 ook de prêt-à-porter collectie, MC Couture Light. Haar werk werd onder meer in 2010 bekroond met de Dutch Designer of the Year Award en in 2012 verwierf zij de Duitse Best Foreign Designer Award. Begin 2013 is Monique Collignon benoemd tot één van de meest invloedrijke
zakenvrouwen van Nederland door The Next Women.

Geplaatst op 16-04-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl