The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Antje: Waar een wil is...

Blog Antje: Waar een wil is...  Afgelopen vrijdag 12 april had ik een dubbel feestje. Ik werd 44 EN mijn Moederdag single kwam uit.

Mijn verjaardag vierde ik met een feestje van 18 vrienden en vriendinnen in en private dinning ruimte. (Te mooie locatie bij Will’s Nieuwegein aanrader!) Ik heb mijn vriendinnen en vrienden getrakteerd op een avond vol heerlijk eten, drinken, en muziek. Tot in de vroege ochtend hebben we gedanst en vooral gelachen. Echt, ik heb de hele dag en avond kippenvel gehad van de liefde die ik die dag heb gevoeld. Life is what you make of it……..

Maar het was ook een spannende dag want mijn Moederdag single kwam uit. Ik was er al een tijd mee bezig, in eigen beheer. Dus zonder label. Ik dacht "Dat komt later wel". In deze tijden van recessie gaat het ook in het artiesten vak allemaal niet meer zo makkelijk.

Ik hoorde steeds maar weer "Tja…het is moeilijk hoor….pffff Tja…….het is een moeilijke tijd hoor". Op een gegeven moment was ik er zo klaar mee om naar al dat negatieve gepraat te luisteren! Ik dacht echt "Ja en dus? Voor een trein springen of schouders eronder? Ik ga toch echt voor het laatste!".

Dus breng ik voor het eerst een single zelf uit! Met een samengesteld TOP team om mij heen zijn we aan de slag gegaan….met als resultaat de release van "mama" afgelopen vrijdag.

Eind 2013 verschijnt mijn nieuw album, bestaande uit eigen bewerkingen van mijn favoriete liedjes van mannelijke Nederlandstalige artiesten. De eerste single ‘Mama’ maak ik als ode aan mijn eigen moeder en als muzikale dank aan Stef Bos, zanger van het origineel ‘Papa’, een ode van Bos aan zijn vader.

18 maart jl. kreeg ik uit handen van Karin Bloemen de Nannic Honoring Strong Woman Award 2013 uitgereikt. Ik ontving deze oorkonde voor mijn complete loopbaan én in het bijzonder wegens het feit dat ik sinds 5 jaar na het plotselinge overlijden van mijn zus, samen met mijn moeder de zorg voor mijn drie nichtjes op mij heb genomen. Met trots heb ik award opgedragen aan mijn moeder en volg dit nu op met een muzikaal eerbetoon.

Mijn moeder is een ontzettend sterkte vrouw en daar wilde ik haar muzikaal voor eren. Stef Bos heeft ooit een prachtig liedje voor zijn vader geschreven en om deze klassieker nu op eigen wijze te mogen vertolken voor mijn moeder vind ik dan ook heel bijzonder. Een kind verliezen lijkt me ondragelijk en toch staat ze er altijd weer, voor haar kinderen én kleinkinderen.

We moesten er even flink tegenaan, maar met veel hulp van mijn Top team, Xander Tempelaar, Gregor Hamilton, Koen van der Zwaard, Betty de Groot en Inge van der Spek is hier nu het resultaat. Binnenkort ben ik te zien bij Life4You, Tijd voor Max en Koffietijd en hopelijk pakt de radio ook mijn Moederdag lied op. Zo zie je maar weer…….waar een wil………

Nu maar hopen dat jullie het nummer net zo mooi vinden al ik….en mijn moeder!

Liefs, Antje

Wil je de single dowloaden.. klik dan HIER !

Geplaatst op 14-04-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl