The Lardon Company
The Lardon Company

Antje Monteiro brengt moederdaglied Mama uit

Antje Monteiro brengt moederdaglied Mama uit Eerste single afkomstig van Nederlandstalig coveralbum dat later dit jaar verschijnt. ‘Mama’ is vanaf vrijdag 12 april, op Antje’s verjaardag, beschikbaar.

Eind 2013 verschijnt een nieuw album van Antje Monteiro, bestaande uit eigen bewerkingen van haar favoriete liedjes van mannelijke Nederlandstalige artiesten. De eerste single ‘Mama’ maakte Antje als ode aan haar eigen moeder en als muzikale dank aan Stef Bos, zanger van het origineel ‘Papa’, een ode van Bos aan zíjn vader. ‘

Antje Monteiro kreeg op 18 maart jl. uit handen van Karin Bloemen de Nannic Honoring Strong Woman Award 2013 uitgereikt. Zij ontving deze oorkonde voor haar complete loopbaan én in het bijzonder wegens het feit dat Antje sinds 5 jaar na het plotselinge overlijden van haar zus, samen met haar moeder de zorg voor haar drie nichtjes op zich heeft genomen. Antje heeft de award met trots opgedragen aan haar moeder en volgt dit nu op met een muzikaal eerbetoon: 

Antje: “Mijn moeder is een ontzettend sterke vrouw en daar wilde ik haar muzikaal voor eren. Stef Bos heeft ooit een prachtig liedje voor zijn vader geschreven en om deze klassieker nu op eigen wijze te mogen vertolken voor mijn moeder vind ik dan ook heel bijzonder. Een kind verliezen lijkt me ondragelijk en toch staat ze er altijd weer, voor haar kinderen én kleinkinderen”.

Download via iTunes...

Geplaatst op 12-04-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl