The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Bjorn: De Kroon op mijn werk

Blog Bjorn: De Kroon op mijn werk De kroon op mijn werk ……mijn nieuwe Fall/winter collectie, genaamd “Sophisticated Black“. Een collectie die veel verder gaat dan alleen een goed ontwerp .

Een collectie waarin ik al mijn Inspiratie , Tijd maar vooral Passie en Liefde heb verwerkt van het afgelopen seizoen. Een collectie waarmee ik wil laten zien dat ik in de anderhalf jaar gegroeid ben met dit als resultaat.

Een volwassen collectie die veel verder gaat dan alleen en sjaal, maar een complete collectie van prachtig vormgeven accessoires voor zowel hem als haar. Complementair aan elkaar, “klassiekers” met een moderne twist waarmee ik herkenning wil oproepen en de mensen uitdaag meer te gaan combineren met accessoires…. Sophisticated, Timeless, Casual and Chique

26 april 2013 is een datum om vast te noteren in de agenda want dan zal ik met trots mijn collectie aan u presenteren door online te lanceren op de geheel nieuwe en vormgegeven website waar ik u mee neem in de wereld van mij als ontwerper en u even mee kan nemen in mijn beleving.

“U stapt binnen in een totaalconcept waarin ik u vanaf dat moment informeer over mijn dagelijkse bezigheden, u de laatste ontwikkelingen van het label kan volgen maar ik u ook op de hoogte breng van de laatste trends en u uitdaag om meer te gaan combineren met accessoires. Dit ga ik doen doormiddel van maandelijks een voorselectie voor u te maken gecombineerd aan het seizoen of gekoppeld aan een thema”.

Maar zover is het nog niet . Op het moment worden de foto’s van de campagne bewerkt, de laatste accessoires gefotografeerd en geïntrigeerd in de webshop en de website vormgeven.

Een totaalconcept waar dag en nacht aan gewerkt wordt, maar zeker niet onopgemerkt zal blijven.

Tot aan de lancering zal ik jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen via mijn facebookpagina en via de site en facebookpagina van Celebs United.

Hier maak je ook kans op een van de nieuwe items uit de nieuwe Fall/winter collectie. Wil je weten hoe? Like de facebook pagina van Celebs United en houd deze site en pagina goed in de gaten.

Voor nu wens ik jullie een hele fijne week toe en hoop ik jullie hier volgende week maandag weer terug te zien voor het lezen van mijn nieuwe blog en de laatste ontwikkelingen.

Save the Date : 26 april 2013 ….WWW.BjornvandenBerg.Com

Geplaatst op 09-04-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl