The Lardon Company
The Lardon Company

Charlotte en Laura en de eerste Gotta-Haves

Charlotte en Laura en de eerste Gotta-Haves  Op 17 april vindt van 19.30 -23.00 de eerste Gotta-haves FASHION AND DRINKS plaats in Lokaal Victoria in Zeist. Laura Vlasblom, zangeres en theaterpersoonlijkheid en Charlotte Labee, presentatrice en model, slaan uit pure liefde voor het ondernemen, mode-accessoires en interieurstyling de handen ineen.

Socializen en shoppen met je vriendinnen op de leukste locaties verspreid door Nederland. Daar staat Gotta-haves voor. Met de leukste collecties op het gebied van accessoires; tassen, sieraden, riemen en sjaals ,maar ook interieurstyling wordt op deze avond niet vergeten. Op zoek naar de allerleukste hebbedingen voor in je woonkamer, of zoek je de zomer al in kleurige modeaccessoires of prachtige leren tassen? Dan ben je op 17 april aan het goede adres. Onder het genot van een drankje kun je samen met je vriendinnen gezellig een avondje shoppen en socializen.

De collecties worden ingekocht door Vlasblom en Labee zelf, van Parijs, Mexico, Ibiza en Amsterdam waar zij de laatste trends spotten en de leukste collectie bij elkaar creëren. Het bijzondere aan de events is dat het absoluut geen gangbare ladiesnight zal zijn, een term die we natuurlijk al jaren kennen,met verschillende kraampjes en bedrijven ,waardoor er eilandjes worden gecreëerd. Lau en Lot denken dat juist het huiskamergevoel, de laagdrempeligheid en vooral gezelligheid de keywords zijn waardoor

Gotta-haves zich zal onderscheiden.

Bij ieder Gotta-haves event zal er een special guest aanwezig zijn,die iets over zijn of haar vakgebied zal vertellen. Daarnaast zal aan het einde van de avond 1 van de bezoekers blij gemaakt worden met een waanzinnig uniek cadeau, waar iedere vrouw blij van wordt.

Kortom “Kom naar Gotta-haves by L&L”!

Lau & Lot heten je graag van harte welkom!

Wilt u graag meer informatie of een interview aanvraag met Charlotte Labee, neem dan contact op met Inge van der Spek via op het nummer 06-20279690 of mail naar i.van.der.spek@lardoncompany.nl

Geplaatst op 03-04-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl