The Lardon Company
The Lardon Company

Antje: Coop en klanten sparen statiegeld voor Simavi

Coop en klanten sparen statiegeld voor Simavi

Ambassadrice Antje Monteiro ontvangt cheque van 38.250 euro

Overhandiging 3 april, Coop Eemnes

Sinds enkele jaren organiseert Coop statiegeldacties. Het hele jaar door kunnen klanten van de supermarktketen aan diverse goede doelen hun statiegeld schenken. In totaal hebben Coop en klanten hiermee al ruim 750.000 euro opgehaald! Afgelopen jaar konden klanten van alle Coop winkels (Coop, CoopCompact en Supercoop) 9 weken lang hun statiegeld doneren aan Simavi. Deze organisatie zet zich in voor de gezondheid van moeders in Afrika en Azië. Ook nu weer lieten klanten van Coop zich van hun gulle kant zien en werd er weer flink veel geld opgehaald! Antje Monteiro, ambassadrice van Simavi, mag op 3 april in Coop Eemnes een cheque van € 38.250 euro in ontvangst nemen van Gerard Koning, Commercieel Directeur van Coop.

Antje Monteiro, musicalster, programmamaakster, zangeres draagt Simavi een warm hart toe. ‘Dankzij deze statiegeldactie kan Simavi nog meer moeders in ontwikkelingslanden helpen aan een betere gezondheid. Want moeders zijn de motor van een gemeenschap. Wij willen Coop Supermarkten en haar klanten zeer hartelijk danken voor deze geweldige actie!’

Samen sterk in goede doelen
De statiegeldactie voor goede doelen is sinds enkele jaren onlosmakelijk verbonden aan Coop Supermarkten. Dat deze manier van doneren werkt, blijkt uit de inmiddels ruim 750.000 euro die klanten en Coop sinds de start van deze actie in 2008 met elkaar hebben opgehaald. Voorbeelden van goede doelen waarvoor al geld is ingezameld, zijn UNICEF, het Wereld Natuur Fonds, de Dierenbescherming, CliniClowns, War Child en Kika.

Gerard Koning, Commercieel Directeur: “Het is geweldig om te zien hoeveel van onze klanten op deze manier goede doelen steunen. Telkens weer zijn we positief verrast over het enorme bedrag dat bij elkaar wordt gespaard. Met de verdubbeling van het eindbedrag door Coop dragen wij samen met onze klanten een steentje bij. Dit sluit goed aan bij onze coöperatieve doelstelling om iets terug te doen voor de maatschappij.”

Overhandiging
De overhandiging vindt plaats om 15:00 uur in Coop Eemnes aan de Minnenhof 8. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Geplaatst op 02-04-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl