The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Bjorn: Voorjaar

Blog Bjorn: Voorjaar Voorjaar,

Ondanks dat de lijstjes met things to do … toenemen, er hard gewerkt wordt aan de nieuwe website en de foto’s worden bewerkt van de nieuwe Winter Campagne en Collectie lijkt het buiten of het voorjaar maar niet mag doorkomen. De zonnestralen worden ingeruild voor koude wind die je even het gevoel geven van een koude winterse dag in plaats van een zonnige dag in het voorjaar .

Het gevoel wordt versterkt vooral hier in het atelier waar alles in het teken staat van de nieuwe najaars collectie 2013-14 die binnenkort gelanceerd zal worden.

Het campagne beeld wordt geselecteerd de laatste items worden beschreven en geïntegreerd in de nieuwe webshop, de geschreven orders verwerkt ………Een heerlijke tijd waarbij ik heel eerlijk ondanks de drukte op dit moment i.p.v. de zomer de eerste schetsen en ideeën al uit heb gewerkt voor een aantal nieuwe items voor de winter ………..het lijkt wel een omgedraaide wereld die mijn inspireert en aanzet tot ontwerpen ….,

Ook al ligt mijn focus dan meer op het najaar, het Winterseizoen kan ook niet wachten tot het voorjaar zijn intrede maakt …….en wij de kou verruilen voor zonneschijn en het sobere beeld buiten langzaam verandert doordat de vroege voorjaars bloeiers hier kleur aan geven …..

Voor nu wens ik jullie allemaal een hele fijne week toe en zie ik jullie hier graag volgende week terug voor het lezen van mijn nieuwe blog .

Geplaatst op 25-03-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl