The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Antje: Nannic Award 2013

Blog Antje: Nannic Award 2013 Nannic Award 2013

Afgelopen maandag heb ik mijn eerste Award gewonnen!! De Nannic Award 2013 Honoring Strong Woman. Elk jaar is er de Nannic lunch voor sterke, onafhankelijke power vrouwen. Het is een mooi gezelschap van hele leuke, lieve en gezellige vrouwen bij elkaar. Ik kijk er dan ook altijd erg naar uit. Je wordt culinair in de watten gelegd. Dit jaar door restaurant BeauBorg in laren. En je wordt vreselijk verwend met heel veel cadeaus. Van Otazu sieraden tot een My7Ways tas, een Princess koffer (kon je al je cadeaus handig in mee nemen ;-), dekbed, parfums, heerlijk Nannic zelfbruiner en nog veel en veel meer. Wesley Bronckhorst en ook Corry Konings brengen met hun liedjes de gezelligheid erin en alle vrouwen zitten om 14.00 al aan de wijn en champagne….even niets…..alleen verwend worden en plezier maken met elkaar.

Dit jaar stonden we ook stil bij verlies. Was het vorig jaar nog Coco de Meyere die we herdachten, dit jaar stonden we stil bij Roos, de vrouw van Ernst Daniel Smit, die er dit jaar voor het eerst niet bij was….een groot gemis. Joke de Cruijf en Pia Douwes zongen het prachtige The Rose, speciaal voor haar. Mooi!

Het was een heerlijke middag, ik zat naast Leontien Borsato en we hebben samen veel lol gehad. Het ene wijntje na het andere……genietend van alle cadeaus die we kregen.

Toen was er de uitreiking. Elk jaar krijgt een sterke vrouw, die ook iets betekend voor haar omgeving, deze mooie Nannic Honoring Strong Woman Award. Winnares van vorig jaar, Karin Bloemen liep naar voren en begon haar speech……ik luisterde aandachtig, geen idee wat er zou komen. Ik hoorde karin zeggen “ Ze is een hele lieve, bijzondere vrouw. Ze is zangeres (ik keek de kamer rond om te kijken welke collega het zou kunnen zijn) en werd zangtalent ’98. “Ik dacht nog …Uh? Ik ook!” Pas toen Karin zei “En ze kreeg op jonge leeftijd een dochter”, keek Leontien mij aan en zei ”schat jij bent het!”. Ik schudde van Nee……maar dacht Ja!!

Ik schrok zo dat ik de rest van de speech van karin niet meer mee kreeg! Ik hoorde ergens nog de naam van mijn zus Marina voorbij komen en dat ik de zorg over haar kinderen op me genomen heb. Verder dacht ik alleen maar…”Wat geweldig, wat een eer, wat mooi!”. En de tranen kwamen….

Ik liep naar voren, kreeg een prachtige gala jurk van Sheila de Vries en nog een super mooi collier van Otazu. En natuurlijk de Award…..Nannic 2013 Honoring Strong Woman. De Award kwam voor mij op een juist moment.

Ik heb de Award meteen opgedragen aan mijn moeder. Zij is de echte sterke vrouw. Verliest haar kind van de een op andere minuut, zonder afscheid te kunnen nemen, staat op en gaat door. Mijn moeder zorgt 24/7 op een fantastische manier voor mijn nichtjes en ik ondersteun daar op alle fronten bij. En na ruim vijf jaar juridische strijd is mijn moeder net officieel voogd geworden van mijn nichtjes. Wat een enorme opluchting is voor ons allemaal. Deze prijs is de beloning.

Dus dank je wel Betty de Groot/ Nannic. Het leven is niet altijd makkelijk, maar mooie dagen zoals deze geven je weer vleugels.

Liefs,

Antje

Foto's: Jim Hoogendorp

Geplaatst op 25-03-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl