The Lardon Company
The Lardon Company

Balance Personal Training Zeist bestaat 2 jaar!

Balance Personal Training Zeist bestaat 2 jaar! Balance Personal Training Zeist bestaat 2 jaar! Wij feliciteren Imro Beuk, Sandra van de Kamp en hun team!

Wisten jullie dat....het vandaag precies 2 jaar geleden is dat wij ons eigen Balance personal trainingscentrum openden in Zeist? Time flies when you're having fun! En wat gaat het goed!!! Heel veel dank aan al onze clienten in de personal training en in de small group training. Dank zij jullie is dit mogelijk! En natuurlijk heel veel dank aan onze trainers, wat een topteam! Zonder jullie konden wij de drukte niet eens aan en konden we niet onze internationale wedstrijden en beurzen draaien, laat staan op vakantie! Jullie dragen allemaal bij aan dit succes.
En we voegen hier een leuke fotocollage toe van Lydia, vandaag bij ons in de boksring en natuurlijk in een Balance is my Lifestyle creatie. Weer een mooie mix&match :-)!
Lydia, ook jij bedankt voor de afgelopen 2 jaar! Je hebt veel mensen geïnspireerd en enthousiast gemaakt om bij ons te komen trainen!

Geplaatst op 22-03-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl