The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Antje: Eindelijk Lente!

Eindelijk Lente!

Eindelijk!! De lente komt eraan! Nog nooit eerder had ik zo´n behoefte aan de zon, het horen fluiten van de vogels en vrolijke kleuren in de etalages, als nu. Het lijkt er op dat ik niet de enige ben met dit verlangen…..om mij heen en op alle social media, twitter, facebook etc, lees je het een na het andere bericht dat men moe is van de donkere winter en verlangt naar de lente.

Ik ben dol op de winter, begrijp me niet verkeerd, maar ik ben lang niet op vakantie geweest dus mis nu echt de zon. Vorige zomer kon ik niet op vakantie in verband met de opname voor Gypsy Girls…dus plande ik een vakantie rond kerst. Toen kwam “Sterren dansen op het ijs” op mijn pad dus ook dat gaf een streep door de vakantie plannen. Nu wordt het dus wachten tot de zomer maanden…….dus elk streepje zon is meer dan welkom.

Nu geniet ik dan maar volop van de vrolijke kleuren in de etalages. Geel en licht groene kleuren voor Pasen komt al weer veel voorbij. In mijn tijdelijke nieuwe onderkomen heb ik geen heel mooi uitzicht, maar des te meer verlang ik naar mijn nieuwe huis waar ik straks uitkijk op het mooie Nederlandse landschap van water, bomen en boerderijen.

Ja de lente komt er aan, kuikentjes en lammetjes worden geboren, de bomen krijgen nieuwe blaadjes en de bloemen gaan stralen. En ik kom met een nieuwe single! Heerlijk weer een nieuw seizoen.

Liefs,

Antje

Geplaatst op 05-03-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl