The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Bjorn: It is all about telling your own story

Blog Bjorn: It is all about telling your own story “It’s all about telling your own story “

Na weken aan een collectie gewerkt te hebben is de nieuwe najaarscollectie een feit . Een uitgebreide collectie die veel verder gaat dan alleen een sjaal.

Een collectie waar ik een nieuwe kant van mij als ontwerper wil laten zien en mijn verhaal wil vertellen,

De laatste items komen deze week binnen en dan kan het ordertraject van start gaan en beginnen. Dit is altijd een spannende periode want ik ben benieuwd naar de eerste reacties en hoe men mijn collectie zal ontvangen.

Maar naast het ontwerpen sla ik ook de bladzijde om en begin ik aan een nieuw hoofdstuk net zoals bij een boek. We hebben de inleiding gelezen maar het echte verhaal gaan nu pas echt beginnen maar wat is een collectie zonder beeld?

De vertaling van een visie, gekoppeld en vertaald naar sfeer en vastgelegd op beeld met de juiste look & feel. Daar zal het de komende week om draaien. Het maken van planningen, het maken van moodboards waarbij diverse disciplines samensmelten.

Voor mij naast het ontwerpen van de collectie een van de belangrijkste maar ook een van mijn favoriete onderdelen: het vertellen van je verhaal door middel van sfeer waar ik jullie even meeneem in mijn visie als ontwerper en waarmee ik wil inspireren.

De locatie is geboekt, het team is compleet en het concept uitgeschreven. De laatste voorbereidingen vinden plaats om vervolgens een topproductie neer te zetten samen met een top team! De dag waar ik persoonlijk nu al enorm naar uitkijk, de dag waarbij het beeld vast gelegd wordt. Het beeld wat mij een aantal weken geleden inspireerde en uitdaagde tot het ontwerpen van deze nieuwe collectie.

Voor nu wens ik jullie allemaal een hele succesvolle en fijne week toe en hoop ik jullie hier volgende week weer allemaal terug te zien voor het lezen van mijn nieuwe blog.

Geplaatst op 04-03-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl