The Lardon Company
The Lardon Company

Knallende opening Lentetuin door Hein Vergeer

Knallende opening Lentetuin door Hein Vergeer Met een knal, vliegende ballonnen en gejodel is de Lentetuin Breezand woensdagmiddag officieel geopend. Hein Vergeer verrichte de openingshandeling. De fraaie bloemenshow, voor de laatste keer naar ontwerp van hoofdarrangeur Piet Hollander, gaat vandaag open voor publiek en staat in het teken van Lente in Tirol.

Ex-topschaatser Vergeer legde de link tussen de Lentetuin en de topsport. Hij kwam met een persoonlijk verhaal over hoe je succesvol kunt blijven als topsporter of bloembollenkweker. “De elementen voor succes zijn samenwerken en communiceren”, liet hij weten. Deze boodschap kwam ook terug in de speeches van Marco Dorsman, voorzitter van de Lentetuin, en burgemeester Nawijn van de gemeente Hollands Kroon.

Na het officiële openingsmoment met balonnen en jodelmuziek, werd er stilgestaan bij het afscheid van Piet Hollander. Na 33 jaar geeft hij het stokje door aan Martin Elling. Een jonge, ambitieuze, onbevangen man, strevend naar perfectie. Tot slot volgde het moment suprème voor de inzenders van de Lentetuin Breezand: de prijsuitreiking. De prijs der prijzen, de Gouden Bolbloem, is dit jaar gewonnen door World Flower uit Breezand met tulp ‘Caecilia’, Narcis ‘Alliance’ en Fritillaria ‘Michailovskyi’.

Geplaatst op 01-03-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl