The Lardon Company
The Lardon Company

Hein Vergeer opent Lentetuin Breezand

De Lentetuin Breezand heeft voor haar 33e editie – met als thema 'Lente in Tirol' – oud-schaatser Hein Vergeer gestrikt om op woensdag 27 februari het officiële startsein te geven voor de bolbloemenshow.

Op woensdag 27 februari is Vergeer te gast op het Sportcomplex ZAP in Breezand, waar jaarlijks de Lentetuin Breezand plaatsvindt. Dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers, kwekers en sponsoren kunnen bezoekers van 28 februari tot en met 4 maart 2013 weer genieten van de mooiste en meest gevarieerde bolbloemenshow ter wereld. Een lentespektakel met een winters randje, want skipistes, sneeuw, gondels, chalets en vele andere bijzondere elementen vormen dit jaar het decor. Ook de Voorjaarsbeurs Expo ontbreekt niet.

Vanwege het winterse tintje is Vergeer gevraagd de tentoonstelling te openen. Maar liefst twee keer wist hij de titel Wereldkampioen Allround op zijn naam te schrijven. Een topprestatie die volgens de organisatie van de Lentetuin Breezand goed past bij de topprestatie die jaarlijks wordt neergezet met de tentoonstelling.

Sportcomplex ZAP - Ceresplein 1 Breezand

Breezand ligt in de kop van Noord-Holland tussen Den Helder en Schagen

Geplaatst op 26-02-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl