The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Antje - The Oscars 2013

The Oscars 2013

Zoals verwacht ging het zondagavond op twitter alleen nog maar over de Oscars. Je kon dit jaar live mee kijken via diverse tv-kanalen…je moet er dan wel wat voor over hebben….het was tot 05.30 uur in de ochtend…..Maar een spektakel was het wel. En mocht je het toch gemist hebben, op internet gaat het ook over niets anders meer dan de winnaars, de speeches maar natuurlijk vooral de jurken!

America…..I love it! Ik ben altijd al gefascineerd geweest door dit land en zijn inwoners, maar sinds ik in de musical Aida heb gespeeld waar ik maanden intens heb samen gewerkt met Amerikanen (Aida is een Disney productie) ben ik definitief verkocht. Het komt denk ik omdat Amerikanen meer gedreven zijn. Misschien omdat het land zo groot is en er dus ook zoveel mensen wonen, de concurrentie kei hard is, dat je veel van jezelf moet vragen. Het resultaat is dat het, althans voor mij, lijkt alsof Amerikanen in alles beter zijn dan wij…..

Als je in Nederland succes hebt moet je daar vooral niet te veel over zeggen. Een nieuwe auto of huis wordt al helemaal niet gewaardeerd terwijl in Amerika je juist wordt bejubeld als je succes hebt.

The American dream bestaat niet voor niets……en als ik dan kijk naar de Oscars…….het is toch een sprookje….zoveel extreem mooie, super talentvolle mensen in een zaal in een perfecte live show…….dan valt, met alle respect, ons filmfestival toch altijd een beetje tegen;-)

Het is natuurlijk een kwestie van smaak…..en het mag duidelijk zijn waar ik van hou: groot, groter, groots! Ik denk dit jaar dan ook aan een vakantie naar LA ;-)

Liefs,

Antje

Geplaatst op 26-02-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl