The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Bjorn: High on your Love

Blog Bjorn: High on your Love “High on your Love“

De nieuwe single van Sharon Doorson met de daarbij behorende videoclip is een feit en werd gisteren met succes gereleased! Een project waar ik met veel plezier op terug kijk .

Een project waar vertrouwen, commitment en samenwerking van een topteam samenvloeiden tot een spraakmakend eindresultaat: een videoclip met internationale allure.

Een project waar ik als ontwerper en stylist opnieuw werd uitgedaagd maar ook dichtbij Sharon Doorson als artiest en persoon bleef. Vertrouwen, elkaar aanvoelen en een klik met iemand hebben is hierin een must; alleen met deze pijlers kan je dit samen uitbouwen tot een succes.

Na het ontvangen van de ruwe demo van “High on your love” ging ik aan de slag.

Ik vertaalde de tekst door visualiseren naar beelden en zette deze om in een basis verhaallijn die ik gebruikte om de look, feel en sfeer van de videoclip te bepalen en deze te vertalen naar de totale styling en outfits van Sharon.

Om de styling een extra dimensie en een internationaal gevoel te geven werd er voor deze video een aantal items speciaal voor Sharon door mij op maat gemaakt en gecustomized, waaronder het exclusieve zwart lederen catsuite wat ik bewerkte met diverse soorten studs, kettingen en kristallen ornamenten.

Het leder gecombineerd met studs, kettingen en het kristal zorgen voor een extra stoer uiterlijk waar de ruigheid van de studs en de verfijning van kristal voor een stunning resultaat zorgt dat aansluit bij de sfeer van de videoclip en het nummer.

Als je dit vervolgens combineert met een topartiest, goede haar/make-up visagie, een pakkend nummer en een professioneel productieteam dan heb je alle ingrediënten in huis om iets waanzinnigs neer te zetten. Ik ben ervan overtuigd dat deze videoclip met internationale allure, niet onopgemerkt zal blijven.

De single “High on your love” is te downloaden op itunes en te zien op de onderstaande link :

http://www.youtube.com/watch?v=j_n1m6vhu4Y

Voor nu wens ik jullie allemaal een hele fijne week toe en hoop ik jullie hier allemaal weer terug te zien volgende week maandag voor het lezen van mijn nieuwe blog.

Geplaatst op 18-02-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl