The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Antje: Time Flies

Wow! Niet te geloven dat ik nu alweer een blog aan het schrijven ben voor weer een nieuwe week…..

Hebben jullie dat ook? Dat je soms denkt…”hoedan?!” In mijn geval is het zo ernstig dat ik er echt mijn agenda bij moet pakken om te achterhalen wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan.

Maandag was daar het optreden in Groningen voor de Stichting “Helpt direct”. Omdat ik al ambassadeur ben van Kika en Simavi en daar op jaar basis pro deo al veel voor doe, laat ik andere aanvragen voorbij gaan. Het zou echt een dagtaak zijn om aan alle aanvragen gehoor te geven. Maar mijn lieve vriendin Mariska van Kolck zingt elk jaar op dit gala en heeft mij overgehaald om toch voor deze mooie stichting op initiatief van Hans Langhout mee te doen. Het was dan ook perfect geregeld. Met een mooie overnachting volledig gesponsord door het NH Hotel. De line up aan artiesten was overweldigend; van karin Bloemen en Ruth Jacott tot Hans Klok, Tineke Schoten en Brigitte Kaandorp en vele vele andere. Na de show zijn we met nog wat collega artiesten ff de hotel bar ingedoken….met als gevolg een klein hoofdpijntje de volgende dag….;-)

Daarna volgde dagen vol afspraken voor nieuwe producties (o.a. voor RAM mijn productie bedrijf), voor de marketing rondom mijn nieuwe album, een interview, ouderavond van mijn nichtjes, afspraken met architect voor mijn nieuwe huis, als verassing Valentijn cadeautjes op bed leggen bij Romy en mijn nichtjes daarna door naar een Valentijnsoptreden, borrelen en eten met vriendinnen, naar collega’s kijken in Aspect of Love ( was trouwens prachtig!!) en als afsluiter een optreden op de SBS-stand op de huishoudbeurs.

Dan is het weer maandag……..en geen saai moment gehad….Time flies when you’re having fun ;-)

Tot volgende week! X

Liefs,

Antje

Geplaatst op 18-02-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl