The Lardon Company
The Lardon Company

Blog van Bjorn Fall / Winter 2013-2014

Blog van Bjorn Fall / Winter 2013-2014 Fall /Winter 2013-14…

Terwijl de fashionweeks passeren in Parijs, New York, Milaan en Amsterdam heb ik de afgelopen maanden en weken vol passie gewerkt aan de nieuwe collectie voor het volgende seizoen (2013-2014).

Een collectie die verder gaat dan dat men van mij gewend is of de bekende sjaal waar de meesten mensen mij van kennen. Deze collectie geeft invulling aan een pallet van prachtige vormgegeven accessoires voor zowel mannen als voor vrouwen. Een collectie waarmee ik een andere kant van mijzelf laat zien en waar ik wilde inspringen op de ontstaande behoefte van de vraag die het afgelopen jaar ontstaan is en waarbij ik opnieuw de uitdaging met mijzelf aan ga.

Van suède stap ik over naar leder: soepel nappa- en tuigleder spelen de hoofdrol in deze nieuwe collectie waarbij een geheel nieuwe uitstraling door de combinatie van kwaliteit en verfijning naar voren komt. Dit zorgt ook voor een hele nieuwe look & feel die je niet alleen te zien is maar ook tastbaar is en proeft.

Het resultaat: een prachtige accessoires-lijn voor zowel mannen als voor vrouwen bestaande uit sjaals in verschillende uitvoeringen, aangevuld met armbanden, ceinturen, ponchettes, handschoenen en sieraden.

Een collectie waarbij de studs natuurlijk nog te zien zijn maar in een andere verwerking. Deze collectie laat 2 andere stromingen zien die mij hebben geïnspireerd om met de verwerkingen van prachtige ritsen en ander fournituren, waaronder hangslotjes, te gaan werken.

Hierdoor ontstaat er diversiteit. Enerzijds stoer en ruig wat men van mij gewend is maar ook een rustige en verfijnde kant maakt zijn intrede in de vorm van tijdloze basics met een knipoog. Een transformatie en een nieuwe kant die duidelijk zichtbaar zal zijn en worden bij de nieuwe collectie.

Op dit moment is het wachten op de laatste samples, ben ik het ordertraject aan het opstarten en ben ik met mijn team op zoek naar nieuwe verkooppunten. Tevens werken wij aan een geheel vernieuwde website waar dadelijk de nieuwe collectie te koop en te zien zal zijn, gekoppeld en vertaald in digitale presentaties met natuurlijk een gehele nieuwe look & feel ……maar dat laat nog even op zich wachten …..

Voor alle nieuwe en laatste ontwikkelingen nodig ik jullie graag uit op mijn website of volg mij op facebook en twitter.

Facebook : http://www.facebook.com/bjorn.vandenberg.54

Twitter : https://twitter.com/@vandenbergbjorn

Website : www.BjornvandenBerg.com

Voor meer informatie m.b.t verkoop van de collectie neem dan contact op met:

sales@BjornvandenBerg.com

Geplaatst op 11-02-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl