The Lardon Company
The Lardon Company

Blog van Bjorn JEE-O meets Bjorn

JEE-O meets Bjorn van den Berg …..

Verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en brutaal

Een spraakmakend nieuw, puur & hoogwaardig product waar vakmanschap en kennis van twee disciplines bij elkaar komen en gecombineerd worden met fashion & life style.

Met respect voor elkaar, het delen van een passie, gecombineerd met een flinke dosis creativiteit & enthousiasme ging ik op een doordeweekse dag, het gesprek aan met Lammert Moerman. Lammert is eigenaar en creatief brein achter het succesvolle JEE-0 concept.

“Een dag waarbij ideeën en creativiteit onderbouwd werden met duidelijke visies en werden omgezet tot de eerste ruwe schetsen van een nieuw te ontwikkelen eindproduct waarmee wij de Nederlandse en buitenlandse markt wilden verrassen“

Mat geborsteld roestvrijstaal is gecombineerd met het sobere zwart. De schittering voorzien van een decoratief en rijk patroon vervaardigd uit donkergrijs facetgeslepen swarovskistenen, staan garant voor een exclusief extravert eindproduct. Deze gelimiteerde douche speelt de hoofdrol in elk binnen- en buitendecor wanneer de zon of het licht de swarovskistenen tot leven brengt.

We hebben het hier dan over de:

“JEE-o izi go limited edition by Bjorn van den Berg“

Maar zover is het nog niet want op dit moment zijn we druk bezig met het fine tunen van het prototype en het vertalen van de look & feel in de bijbehorende brochures waarmee wij straks ons verhaal willen vertellen aan de consument en hier ook mee naar buiten willen treden op de Nederlandse- maar vooral ook de buitenlandse markt .

Het zijn spannende maar vooral enerverende dagen aangezien de deadline, de ARCHITECTURAL DIGEST HOME DESIGN SHOW in New York City, steeds dichter bij komt. 

De foto’s van de douche laten nog even op zich wachten maar zullen gepubliceerd worden in diverse interviews en persberichten die in mart 2013 gepubliceerd zullen worden in binnen- en buitenland .

De Jee-o izi go limited edition by Bjorn van den Berg wordt op op 21 maart in New York City tijdens de ARCHITECTUAL DIGEST HOME DESIGN SHOW op de stand van JEE-O pier 94 Boothnr 275, gelanceerd.

Voor nu wens ik jullie allemaal een hele fijne en succesvolle week toe en zie ik jullie graag volgende week hier weer terug voor het lezen van mijn nieuwe blog.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom deze douche, houd dan vooral de onderstaande sites in de gaten zodat je niets hoeft te missen.

www.jee-o.nl

www.celebsunited.nl

www.BjornvandenBerg.com

Geplaatst op 04-02-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl