The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Antje Monteiro - Hollen of Stilstaan

De afgelopen maanden heb ik alleen maar lopen rennen en vliegen.

Zoals ik al in mijn eerdere blogs vertelde, was er de mega verhuizing, stond ik elke dag op het ijs om te repeteren voor "Sterren Dansen op het IJs", had fotoshoots en interviews voor de "Beau Monde make over", de "Seikonde" (magazine van het horlogemerk Seiko) en voor de Veronica Magazine.

Tel daarbij nog de optredens in het land op en je bent geen moment meer thuis....en oja, kerst en oud en nieuw moesten we ook nog even vieren…

Kortom gekkenhuis. Nu ik niet meer elke dag hoef te trainen kan ik ineens weer ademhalen……Ik kan weer leuke dingen doen met mijn vriendinnen. Mijn familie zie ik weer eens en ik kan eindelijk mijn tijdelijke nieuwe onderkomen een beetje gezellig maken.

En zoals dat altijd gaat bij mij……er komt ook meteen bijna niets meer uit mijn handen…..een grote stapel post kijkt mij aan, mijn bankrekening vraagt toch echt om wat betalingen (in en uit), ik moet echt weer eens naar de sportschool. Maar ik haal mijn schouders op. Plof op de bank en zet een filmpje op……..Morgen, morgen ga ik beginnen….nu nog even genieten van mijn vrijheid………na al dat hollen is het even tijd voor stilstaan.

Liefs,

Antje

Geplaatst op 29-01-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl