The Lardon Company
The Lardon Company

Blog van Bjorn: Concepten

Blog van Bjorn: Concepten Concepten...

Naast de nieuwe najaarscollectie 2013-2014, lopen er op dit moment ook meerdere projecten. Daar waar ik in mijn eigen collectie al mijn uitdaging, creativiteit en passie in kwijt kan geven deze projecten een andere dimensie: lange gesprekken, lange dagen gevolgd door lange avonden resulteren in geweldige ideeën die uitgewerkt worden in concepten. Het verhaal wordt vertaald in een totaal concept waarbij beleving, styling , sfeer, productie en exclusieve outfits gecombineerd worden met diverse disciplines zoals haar, visagie, special effects met natuurlijk een topartiest in de hoofdrol. Om al deze ingrediënten draait het en dit zorgt voor een spraakmakend eindresultaat.

Ik heb het over de videoclipproductie van de nieuwe single “High on your love” van Sharon Doorson die komende week opgenomen zal worden en op 15 februari 2013 wordt uitgebracht.

Vertrouwen, committent en originaliteit staan bij dit soort projecten hoog in het vaandel want op basis hiervan kan je met het hele team het beste resultaat neerzetten.

“Het voelt voor mij persoonlijk altijd als een soort tijdelijke familie omdat je zo intensief met elkaar werkt en maar 1 doel voor ogen hebt. Met z’n allen samenwerken waarbij uiteindelijk het eindresultaat telt. Een climax die je met elkaar opbouwt en naar toeleeft en als dan het eindresultaat er eenmaal is, komt er bij mij altijd een stoot adrenaline vrij en dat gevoel is bijna niet te beschrijven”.

Maar zo ver is het nog niet! Op dit moment worden de outfits afgewerkt en voorzien van de laatste details, de sets nog doorgelopen en aangevuld met accessoires. Ik kijk uit naar de productiedagen die deze week op de planning staan en natuurlijk de videoclip die 15 februari uitkomt.

Voor nu wens ik jullie allemaal een hele fijne week toe en hoop ik jullie hier volgende week maandag weer te treffen voor mijn nieuwe blog die dan in het teken zal staan van:

“Een samenwerking waarbij fashion en sanitair bij elkaar komen tot wederom een spraakmakend product …….Jee- O meets Bjorn van den Berg

Geplaatst op 28-01-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl