The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Antje - Beschermengel

Door de hectiek van het snelle leven dat we lijden, vergeten we soms dat het leven heel fragiel kan zijn. Nu heb ik dat helaas al 2 keer in mijn leven van heel dichtbij mee gemaakt dus ben ik mij daar waarschijnlijk al iets meer van bewust dan een ander. Maar ook ik laat mij regelmatig mee sleuren in de stroom van de dagelijkse bezigheden van werk, succes, plezier, afspraken etc. etc.

Afgelopen week werd ik weer even met beide benen op de grond gezet: mijn Romy kreeg een auto ongeluk op de snelweg. Ze raakt de controle over het stuur kwijt en belandde uiteindelijk met 120 km p/u in de vangrail op de A12 waar het mega druk is en iedereen 120 rijdt! Het is dan ook een wonder dat zij helemaal niets heeft!! Ook de jonge vrouw van de auto die door Romy werd geraakt komt er wonder boven wonder zonder enige verwondingen veilig vanaf.

Toen ik klein was en wel eens viel zonder echt iets te hebben zei mijn vader altijd: ”Een engel heeft haar vleugel onder je gelegd, daarom heb je niets”. Hoe mooie gedachte is dat?!

Hoe, wat en waarom is niet van belang. Mijn Romy heeft haar lesje geleerd: het is in de auto levensgevaarlijk en je moet dan ook altijd goed opletten. En ik troost me met de gedachte, dat de engel die op die bewuste dag haar vleugels ter bescherming om Romy heeft gelegd, de vleugels van mijn zus waren…..

Liefs,

Antje

Geplaatst op 21-01-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl