The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Antje Het kan vriezen, het kan dooien

Blog Antje Het kan vriezen, het kan dooien Ging mijn vorige blog nog over mijn onverwachtse overwinning op het ijs….deze week gaat het over mijn onverwachtse vertrek van het ijs!

Voor wie het niet heeft gevolgd (en dat zijn er blijkbaar veel want het programma scoort helaas elke week minder), praat ik jullie even bij.

Vorige week werd ik door de jury totaal onverwachts de hemel in geprezen en kreeg ik zulke hoge punten dat ik meteen op een gedeelde eerste plaats kwam te staan. Afgelopen week kreeg ik van diezelfde jury ineens hele slechte cijfers omdat mijn kür niet leuk genoeg was en ik blijkbaar liet zien dat ik het moeilijk vond…….ik kreeg vervolgens zulke lage cijfers dat ik er ook meteen uit lag…….!

Uiteraard is dit op z’n zachts gezegd een beetje vreemd……….. of zoals Jarno tegen mij zei: ”Hoe kan de jury 2 keer zeggen dat je zeker ver gaat komen omdat je zo goed schaatst en dan de eerst volgende keer, omdat je een dans doet die zij niet leuk vinden en die jij niet eens zelf verzint maar de choreograaf, een dans die jij vervolgens ook nog bijna foutloos schaats, lig je eruit??!!

Ach die lieve Jarno, hij was meer overstuur dan ik hahahaha maar hij heeft wel een punt. Ook in social media land was iedereen ” flabbergasted”!

Voor mij was het allemaal heel erg onwerkelijk……had ik dan zo slecht geschaatst? Ryan, mijn schaatspartner, riep al steeds dat het bijna foutloos was en ik weet met zoveel ervaring toch ook wel wanneer ik iets echt goed of slecht doe??? Ik ging er de volgende dag dan ook eens goed voor zitten om de filmpjes terug te kijken…….En inderdaad……het was verre van slecht!!! Ik vond het zelf eigenlijk heel erg leuk om naar te kijken (en dat heb ik niet snel!) Mijn gezicht straalt als nooit tevoren en geen enkel moment kijk ik alsof iets eng of moeilijk is…..de crossovers zijn gelijk met die van Ryan en zien er goed en gemakkelijk uit…..nee…….dit was GOED!!

Dus hoe, wat en waarom blijft voor ons allemaal een vraag. Wat ik wel zeker weet is dat mijn schaats avontuur voorbij is. Althans op tv.

En heel eerlijk…….geen spierpijn en blauwe plekken is na 2 maanden ook wel weer fijn! Dus op naar mijn volgende avontuur…..de studio in om mijn 2e album op te nemen!

Het kan vriezen, het kan dooien……maar ik blijf altijd overeind;-)

Liefs,

Antje

Geplaatst op 16-01-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl