The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Bjorn Fall / Winter

Blog Bjorn Fall / Winter Even dachten we met zijn allen dat de winter ons zou passeren, mooie lange dagen met zonneschijn.

Maar niets is minder waar; buiten wordt het kouder, de vorst neemt langzaam toe en het winterseizoen neemt langzaam zijn intrede. Voor mij persoonlijk een van mijn meest favoriete jaargetijde van het jaar. Naast een drukke agenda gevuld met producties, fotoshoots & projecten, ben ik op dit moment druk bezig met het fine-tunen van de nieuwe winter- najaarscollectie voor het volgende seizoen 2013/2014.

In deze collectie een nieuw item waarmee ik mijn collectie voor het nieuwe seizoen zal uitbreiden. Een van mijn meest favoriete accessoire is “de handschoen”. Een accessoire die niet alleen gedragen wordt om je handen lekker warm te houden maar ook wordt gedragen om een bepaalde statement te maken. Het is ook een item dat niet meer weg te denken is uit het huidige straat- & mode beeld.

Een item wat al jaren lang meeloopt en in tal van uitvoeringen te verkrijgen en te dragen is. Dit item zal ook te vinden zijn in mijn nieuwe collectie in diverse uitvoeringen voor zowel dames als voor heren.

Voor de dames heb ik naast een korte variant ook gekozen voor een mooi lange variant uitgevoerd en vertaald naar mijn eigen handschrift. Een combinatie van prachtig soepel vallend nappa leder, gecombineerd met stoere lange grove ritsen uitgevoerd in het goud en zilver, waarbij de verfijning van het leder en de stoerheid van de ritsen samenvloeien en zorgen voor een prachtig eindresultaat. Een handschoen die zowel stoer, casual of sjiek te dragen en te combineren is.

Voor de heren heb ik gekozen voor een korte variant. Een prachtige handschoen, ook van prachtig soepel vallend nappa leder, gecombineerd met een verfijnd patroon van kleine zilveren studs waarbij het patroon vanaf de voorzijde doorloopt naar de binnenzijde van de handschoen. Dit zorgt voor een subliem eindresultaat! Een handschoen die net zoals bij de dames-variant stoer, casual of sjiek te dragen is

Nieuwsgierig geworden?

Fall /Winter 2013-14

"Een nieuwe Collectie waar ik weer een stukje en stapje verder ga …”

Voor nu wens ik jullie een hele fijne nieuwe week toe en hoop ik jullie hier volgende week weer terug te zien voor het lezen van mijn nieuwe blog. 

Geplaatst op 17-01-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl