The Lardon Company
The Lardon Company

Blog van Bjorn 2013...

Blog van Bjorn 2013... 2013 "Een jaar vol nieuwe uitdagingen"

Het nieuwe jaar is begonnen met de maand januari. Een maand bij uitstek geschikt voor het maken van nieuwe plannen, het uitzetten van lijnen, het maken en vaststellen van budgetten en met het starten van goede voornemens zoals veel mensen dat doen.

Maar ook een maand waar het voor mij drukker dan ooit is. Naast dat ik terug blik op het afgelopen jaar loopt mijn agenda al aardig vol en krijgt de jaarplanning al een goede invulling. Iets wat mij ontzettend veel energie geeft aangezien het afgelopen jaar een jaar was waar ik ontzettend veel van mijzelf heb laten zien zowel zakelijk- als op creatief gebied. Samen met mijn management heb ik mijn plannen en doelstellingen voor 2013 uitgeschreven want dit jaar zorgt voor veel nieuwe uitdagingen, samenwerkingen, projecten en groei van mijn label waar ik ontzettend veel zin in heb maar ook een heel ongeregeld leven geeft

“Dat is mijn leven enerzijds, ik houd er van en ik kan niet zonder en anderzijds verlang ik af en toe naar de regelmaat”.

Met een drukke planning, een volle agenda en daarnaast mijn eigen label, redenen genoeg om ook daarbij een goede levensstijl in acht te nemen wat betreft mijn gezondheid. Niet dat ik daar nooit mee bezig was, maar het wordt wel moeilijker.
Zoals ik vroeger vaak 3 tot soms wel 5 keer in de week in de sportschool te vinden was en heel erg op mijn voeding lette, is dit door het succes van mijn label er wel een beetje bij ingeschoten. Vaak laat thuis, gecombineerd met verkeerde voeding en geen regelmaat is iets wat voor veel mensen heel bekend in de oren zal klinken.

Afgelopen jaar heb ik Jeroen Arends leren kennen van Arends & Spong ( www.arendsenspong.nl ). Een echte uitkomst! Een jong bedrijf bestaande uit 2 jonge enthousiaste gedreven mensen die net als ik met hun passie bezig zijn, maar dan op het gebied van voeding, beweging en sport. Samen met hun ga ik de uitdaging aan in 2013 en naast beweging zal ik me vooral bezig gaan houden met op maat gemaakte voedingsschema’s die er voor gaan zorgen dat ik me goed voel en al mijn energie gecombineerd met mijn creativiteit, kwijt kan in alle nieuwe projecten en uitdagingen die komen gaan.

Wat veel mensen niet weten is dat voeding de belangrijkste factor is. Wat je eet en op welk tijdstip en wat je beter kunt laten staan. Het klinkt misschien allemaal als veel gedoe, maar ik moet zeggen dat het eigenlijk heel makkelijk is. Ik geef toe dat het wennen is aan een nieuw ritme, het breken met vertrouwde eetgewoontes en het weten wanneer je wat moet eten is een complete mindset-wijziging.

Ik ben nu al even bezig en moet zeggen dat het mij ontzettend goed bevalt en dat ik steeds enthousiaster word en er meer op ga letten. Ik voel me goed en zit hierdoor veel beter in mijn vel waardoor ik nog beter kan presteren en focussen op alles wat nog komen gaat. Dit is ook iets wat ik iedereen kan aanbevelen.

Voor nu wens ik iedereen een hele fijne week toe en ik hoop jullie hier volgende week weer allemaal terug te zien voor het lezen van mijn nieuwe blog.

Bjorn van der Berg


Geplaatst op 08-01-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl