The Lardon Company
The Lardon Company

Blog van Bjorn 2012 een bewogen jaar

 2012 …..Een Bewogen jaar …


Wat gaat een jaar snel! 52 weken, 365 dagen tikken voorbij met vandaag 31 december alweer de laatste dag van 2012. Voor mij persoonlijk een wel heel bewogen jaar. Een jaar met veel ontwikkelingen op het gebied van mijn eigen label, maar ook het jaar van ontplooiing en vele ontmoetingen.
Het is vandaag dan ook echt zo’n dag dat bijna wel iedereen terug kijkt samen met vrienden en familie op de gebeurtenissen of bijzondere momenten van het afgelopen jaar.

Een mix van momenten, vaak gekoppeld aan emotie, blije maar soms ook droevige momenten zoals wij die allemaal kennen en dat voor iedere persoon weer anders ingevuld is.

Ik kijk terug op het jaar 2012, waarvan de tijd voorbij is gevlogen maar waar ik dankbaar ben voor wat ik heb kunnen en mogen doen en heb mogen bereiken. Een jaar wat ik met een prettig gevoel afsluit vanavond en waarop ik terug kijk op bijzondere en mooie momenten waarvan sommige in het bijzonder zoals de lancering van mijn F/W Collectie 2012-13. Verschillende samenwerkingen van het afgelopen zoals met SPRMRKT Amsterdam met een prachtige collectie in het kader van Amsterdam Fashion week, de spraakmakende limited tassenlijn met Barong Barong en natuurlijk de samenwerking met Manna's Nijmegen onder de naam “The Black Crystal garden". Een project wat veel verder ging dan mijn ontwerpen, maar waar ik de bezoekers en gasten van Manna's ven mee nam in mijn verhaal vertaald door sfeerbeleving en uitgewerkt in een totaal concept . Een jaar dus vol prachtige ervaringen en momenten.

Ik zou van deze gelegenheid gebruik willen om alle mensen die ik dit jaar heb leren kennen en/of waarmee ik heb samen mogen werken te bedanken voor al hun vertrouwen , inzet, creativiteit en commitment maar vooral voor de ervaringen die ik heb mogen beleven en heb mogen mee maken samen met en door hun! Iets wat ik ontzettend waardeer, koester en enorm dankbaar voor ben.

"Succes heb je met elkaar en nimmer nooit alleen”

Ik wil bij deze iedereen een hele fijne jaarwisseling toe wensen en in 2013 wens ik iedereen veel geluk, liefde, gezondheid en een jaar vol met uitdagingen, creativiteit, ervaringen en veel bijzondere momenten.

Bjorn van den Berg

Geplaatst op 02-01-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl