The Lardon Company
The Lardon Company

Persbericht: Sterren Dansen Op Het IJs

Persbericht: Sterren Dansen Op Het IJs Cast en juryleden schaatsprogramma compleet

SBS6 opent 2013 op 1 januari met Nieuwjaarsshow Sterren Dansen Op Het IJs

Sterretje is als 13e kandidaat toegevoegd aan de topcast van Sterren Dansen op het IJs. Hij heeft pas deze week de ijzers onder gebonden dus zal de komende dagen alles uit de kast halen om in de eerste liveshow op 1 januari als volwaardige concurrent van deelnemers als Antje Monteiro, Paul Turner en Mimoun Ouled Radi het ijs te betreden. De jury die zij moeten imponeren bestaat uit Patricia Paay, Jody Bernal, Martine Zuiderwijk en Maurice Wijnen. Sterren Dansen op het IJs start met een speciale kick-off show op Nieuwjaarsdag dinsdag 1 januari om 20.30 en is vanaf zaterdag 5 januari wekelijks om 19.00 uur bij SBS 6 te zien.

Sterretje maakt de cast van Sterren Dansen Op Het IJs compleet, met zijn ijshockey ervaring is het schaatsen voor hem een koud kunstje. Hij neemt de schaatsen van Jokertje over die het uiteindelijk te druk had om zich goed op de schaatsshow te kunnen voorbereiden. De cast die het vanaf 1 januari tegen elkaar opneemt bestaat uit; Paul Turner & Scarlett, Antje Monteiro & Ryan, Monique Sluyter & Yannick, Zimra Geurts & Alexis, Jarno Hams & Katie, Christophe Haddad & Lauren, Gaby Blaaser & Benoit, Andy van der Meijde & Alice, José Hoebee & Simon, Mimoun Ouled Radi & Kellyn, Laura Ponticorvo & Joel, Monsif & Patti en als laatste Sterretje & Alexandra.

Tess Milne en Gerard Joling presenteren de familieshow. Naast Patricia Paay, Jody Bernal en Martine Zuiderwijk, beoordeelt Maurice Wijnen als vierde jurylid wekelijks de kandidaten. Samen met de stemmen van de kijkers thuis wordt bepaald wie doorgaat naar de volgende show.

Sterren Dansen op het IJs wordt geproduceerd door Eyeworks

Sterren Dansen op het IJs
Vanaf dinsdag 1 januari om 20.30 uur bij SBS 6, daarna wekelijks vanaf zaterdag 5 januari om 19.00 uur

Geplaatst op 28-12-2012 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl