The Lardon Company
The Lardon Company

Blog van Bjorn

Blog van Bjorn Het antwoord op de vraag: “Wat doet Bjorn van den Berg nu precies naast zijn eigen label en wat kan Bjorn nog meer en wat kan hij voor mij betekenen?“ houdt sommige van mijn lezers, naar aanleiding van mijn vorige blog, erg bezig.

Zoals kort al beschreven in de inleiding van de blog van vorige week, ben ik een echte creatieveling! Een creatieveling met een duidelijke visie gekoppeld aan bepaalde disciplines die ik beheers en die het voor mij mogelijk maken om mijn verhaal te kunnen vertellen.

Naast mijn eigen label houd ik mijn bezig met style-counsuling. Een discipline waarin ik in een adviserende rol, sfeer vertaal naar beleving voor artiesten, particulieren, bedrijven of in opdracht voor verschillende bladen en productie-maatschapijen in de vorm van fotoshoots of videoproducties.

*Ik creëer images voor artiesten op basis van hun wensen en behoeftes. Hierbij adviseer in diverse outfits, customize ik kleding op maat en/of zoek /shop ik de juiste outfit voor hen.

*Ik geef vorm aan de huisstijl van bedrijven en vertaal deze naar sfeerbeleving doormiddel van advies of vertaal dit naar totaal concepten.

*Ik geef advies op het gebied van styling voor diverse shoots en videoproducties en/of de begeleiding daarvan. Deze dienst wordt niet alleen gebruikt door diverse gerenommeerde bladen maar ook voor diverse video-producties (videoclips en product- en bedrijfsfilms)

Disciplines die als een rode draad aan elkaar gerelateerd en verbonden zijn, elkaar versterken en vertaald worden door styling waarin ik al mijn passie combineer met creativiteit, emotie en mijn gevoel voor uitdaging wordt uitgelokt.

Bij artiesten is “appearance” bijvoorbeeld van groot belang. Kleding gecombineerd met de juiste accessoires spelen hierin een grote rol en zorgen voor een compleet andere look, stijl of identiteit. Punten zoals uitstraling, persoonlijkheid en image komen hierdoor duidelijk en sterk naar voren en zorgen voor het zetten van een bepaald statement en de juiste look and feel.
Voor een bedrijf is dit eigenlijk niet anders.

Voor nu wens ik jullie een hele fijne kerst toe en zie ik jullie hier volgende week maandag weer terug voor een nieuwe blog die dan in het teken zal staan van het afsluiten van 2012 en het nieuwe jaar 2013 …….

Geplaatst op 24-12-2012 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl