The Lardon Company
The Lardon Company

Blog: Bjorn van den Berg

Blog: Bjorn van den Berg Op weg naar de Coiffure Award 2013…

3 disciplines, 1 visie met 1 goal…
Zo begon het een aantal maanden geleden… Na een lang enthousiast gesprek op een doordeweekse avond… Met Monique van Baal (hairstylist & eigenaresse van Hair design D” Arcade in Zeist)… een instante klik tussen 2 creatievellingen… ja en ga er dan maar aanstaan , want met 2 creatievellingen beide met een hele duidelijke visie een enorme drive en 1000 en 1 ideeën… Gevolg… een ontzettend lange maar inspirerende avond… waar tijd niet belangrijk was, maar inspiratie en ideeën gepaard gingen met respect en ruimte voor elkaars passie… het creëren van iets moois.

Maar goed, met ideeën alleen ben je er nog niet, wie gaat het fotograferen, wie gaat wat doen, wat is haalbaar en wat niet… een hele organisatie waarin planning en voorbereiding van groot belang is.

Maar ook dat viel al gauw als een puzzel in elkaar, zo werkte Monique al eerder met een fotografe (Karolien Damstra) waar zij ontzettend fijn mee werkte en haar eerdere avonturen van de Coiffure Awards mee beleefde. En in 2011 de 3e plaats wist bemachtigen in de categorie “Dames“ en vorig jaar werd genomineerd voor de Pers Award.

Nu was het afwachten, 3 mensen, 3 creatievellingen met allen hun passie, creativiteit en enorm gedreven in hun vak… Wederom een gesprek en nu maar hopen dat er een match is, want dat is zo belangrijk bij dit soort projecten.

Waar respect voor elkaar, vertrouwen en commitment naast creativiteit de belangrijkste factoren zijn en bovenaan staan.
Maar goed ook die was er… er volgde een herhaling van de eerste avond, een avond waar ik nog steeds vaak aan terug denk, wat een creativiteit, inspiratie, gedrevenheid gekoppeld aan adreline van 3 mensen bij elkaar... het team was compleet… 3 Disciplines, 1 visie met 1 goal… deelname en het willen winnen van de Coiffure Awards 2013 met deelname aan 2 categorieën:

Categorie : Dames
Categorie : Avant-garde.

Gisteravond vond de eerste shoot plaats van de categorie “Dames” een lange dag maar met een waanzinnig eindresultaat!

En ja dan nog de 2e categorie waar de shoot van nog moet gaan plaatsvinden. Avant-garde met een thema waar ik helemaal mee uit de voeten kan en waarvan de mensen die mij volgen en werk kennen zeker heel duidelijk mijn handschrift zullen herkennen. Maar zo ver is het nog niet maar ik houd jullie zeker via deze weg op de hoogte…

Voor nu wens ik jullie een hele fijne week toe! En hoop ik jullie hier volgende week weer terug te zien voor het lezen van mijn nieuwe blog die dan in het teken zal staan van Bjorn van den Berg en Celebs United.


Geplaatst op 03-12-2012 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl