The Lardon Company
The Lardon Company

Persbericht: Bjorn van den Berg en Manna

Persbericht: Bjorn van den Berg en Manna “Ontwerper Bjorn van den Berg laat Nijmegen Sprankelen “

In het kader van de feestdagen sluit Bjorn van den Berg het seizoen 2012 af met een exclusieve collectie die verder gaat dan alleen een ontwerp. Hij neemt ons mee in zijn wereld als ontwerper en vertelt zijn verhaal door middel van het concept genaamd “The Black Crystal Garden“

Wegdromen bij de schittering van metallics in de zilver-en grijstinten, de sprankeling van helder kristal, het feestelijke maar tevens rijke gevoel… even ontsnappen aan de werkelijkheid.

Dat is waar het allemaal om draait als we het hebben over “The Black Crystal Garden". Een concept dat veel verder gaat dan alleen een ontwerp maar waar hij u door middel van presentatie gekoppeld aan sfeer, zijn verhaal vertelt.

Aangezien Bjorn veel heeft gereisd en voor zijn collecties op het moment veel in zijn geboorteplaats Nijmegen vertoeft, leek het hem zo leuk om juist hier iets te doen en niet in Amsterdam. Een ode dus aan zijn geboortestad.

Manna Nijmegen:

De locatie was niet zo moeilijk: Manna, een prachtig historisch pand wat na een intensieve verbouwing omgetoverd is tot een restaurant , bar & hotel met internationale allure. Kosten noch moeite zijn gespaard, een plek waar Bjorn graag vertoeft of waar hij zich in drukke tijden terugtrekt voor het schrijven van zijn blog of het uitwerken van zijn ontwerpen & concepten. Een plek die hem weer even meeneemt op reis en hem het gevoel geeft van rust zonder de grote stad te hoeven missen.

Na een enthousiast gesprek tussen Bjorn met de beide eigenaren Sander Hendrix en Aïda Papilaja ontstond er een concept genaamd “The Black Crystal Garden" een concept dat alle ingrediënten heeft zoals stijl, klasse en allure oftewel

“The Perfect Match“
De Collectie:

De collectie bestaat uit 2 exclusieve en spraakmakende limited sjaals, uitgevoerd in soepel zwart suède voorzien van een rijk bezet decoratief patroon bestaande uit studs en diverse kristalen stenen in grijstinten.

Een combinatie die zorgt voor een sprankelend & spraakmakend eindresultaat zoals we van ontwerper Bjorn van den Berg gewend zijn .
Met een sfeer die zowel spanning, iets sprankelend en iets feestelijks uitstraalt. Dit is een sfeer die voor Bjorn perfect aansluit op de komende feestmaand december.

Deze collectie is exclusief te bewonderen en te koop bij Manna Nijmegen.


Het Decor:

Een sprankelende omarming bij binnenkomst zorgt voor een warm onthaal.
Een grote dominante zwarte glitterwand achter de bar siert het decor waar de 2 exclusieve sjaals hun hoofdrol in een vonkelend rollenspel spelen wat u als bezoeker zal intrigeren en de gehele avond weet te boeien.
Tafelend onder grote bloemstukken, rijk gedecoreerd met prachtige kerstornamenten, zorgen voor een intieme en magische kerstsfeer. Dé ultieme plek om samen met uw gezin & familie de kerst door te brengen.
Zonder dat u het in de gaten heeft, speelt u als personage mee in dit prachtige verhaal wat Bjorn van den Berg en Manna, u graag willen vertellen.

“We Wish You A Warm Welcome“


Manna & Bjorn van den Berg .


MANNA NIJMEGEN
Oranjesingel 2C
6511 NS Nijmegen.

Note voor de redactie:

Voor aanvragen van een interview met Bjorn van den Berg en/of meer informatie en fotomateriaal van deze unieke samenwerking, mail naar i.van.der.spek@lardoncompany.nl of bel naar 06-20279690 en vraag naar Inge van der Spek.

Geplaatst op 27-11-2012 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl