The Lardon Company
The Lardon Company

Blog: Bjorn van den Berg

Blog: Bjorn van den Berg Op weg naar de liveshows……

Enkele weken geleden was het dan eindelijk weer zover want na vele weken van audities, startte het nieuwe seizoen weer van “The Voice Of Holland“

Wie kent het programma niet? Of misschien wel beter gezegd, wie kijkt het programma niet? Op 19 oktober jl. werd dit programma nog uitgeroepen tot het beste tv-programma en won terecht de Televizierring.

Iedere vrijdagavond domineert dit tv-programma de kijkers in Nederland en begint het weekend voor velen van ons dan ook met “The Vioce of Holland" op vrijdagavond.

Na het voorgaan van de blind auditions en de battle's startte afgelopen vrijdag de live-show.

Langzaamaan ziet men mensen transformeren en iedere week groeit niet alleen de stem maar worden ook andere zaken steeds belangrijker zoals beweging en natuurlijk de styling.

In het vorige seizoen waren er reeds creaties van mijn label te zien zoals de inmiddels bekende puntsjaal met studs maar ook diverse gecustomizde sneakers en jasjes kwamen voorbij .

Ook in dit seizoen zullen er weer diverse items van mijn label voorbij komen. Maar ik ga ook een stapje verder! In opdracht en in samenspraak met Chantal Bless die de styling van de kandidaten verzorgt, heb ik ook bepaalde items speciaal op maat gemaakt. Items die je niet zo snel tegen zal komen. Wat dacht je van limited items zoals een zwarte bh bezet met gouden studs, uitgewerkte taille-riemen met gouden kettingen, schoenen bewerkt met studs, colberts en jasjes in diverse stijlen.

Voor mensen die mij volgen en reeds mijn label kennen weten misschien niet dat ik naast mijn eigen label ook kleding exclusief customize maar ook maak en verzorg voor artiesten, BN'ers en diverse muziek en tv-producties waaronder The Voice off Holland.

Op dit moment ben ik druk bezig met de laatse details van diverse items die in de volgende uitzendingen van The Voice off Holland te zien zullen zijn. Wie mijn creaties gaan dragen en wat ze gaan dragen verklap ik nog niet. Kijk zelf maar !!!! Één ding weet ik zeker...de items zullen zeker niet onopgemerkt blijven! Allemaal kijken dus!

Voor nu wens ik jullie allemaal een hele fijne week toe en zie ik jullie graag volgende week terug hier op mijn blog die dan in het teken zal staan van:

“The Limited Crystal Collection @ Manna Nijmegen“

Bjorn van den Berg

Geplaatst op 12-11-2012 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl