The Lardon Company
The Lardon Company

Blog: Bjorn van den Berg

Blog: Bjorn van den Berg  Najaar ……

Buiten wordt het kouder en s’avonds wordt het weer eerder donker .
Het najaarsseizoen heeft zijn intrede gemaakt en persoonlijk is het mijn favoriete tijd van het jaar en al helemaal wat de kleding betreft: dikke jassen, heerlijke lange vesten, waar in je heerlijk kan wegkruipen maar ook kunt combineren met accessoires zoals handschoenen, mutsen en sjaals.

Zo gauw de donkere dagen beginnen, komt ook de decembermaand steeds dichterbij. De maand die in het teken staat van gezelligheid, samenzijn, familie maar ook cadeautjes en mooie kleding waarvoor we met kerst en natuurlijk oud & nieuw alles uit de kast halen om er zo op zijn mooist uit te zien .

Deze tijd geeft mij altijd ontzettend veel inspiratie voor mijn collecties. Het straatbeeld wat omgetoverd wordt tot een prachtig kleurenpallet in de mooiste herfsttinten gecombineerd met het sobere van de kale bomen als contrast daarnaast.

In mei lanceerde ik met succes reeds mijn fall/winter collectie voor het aankomende najaar bestaande uit een fall/winter-, Blacklabel- & Limited-collectie, online te weten www.BjornvandenBerg.com.

Alleen als ontwerper zit ik nooit stil en ben ik altijd bezig met creëren en het zien van kansen. Ondanks dat ik op dit moment druk bezig ben met het afronden van de nieuwe najaarscollectie van 2013-2014 kon ik het niet nalaten om toch nog een kleine collectie te ontwerpen speciaal voor dit najaar én de feestdagen.

Deze collectie zal bestaan uit 4 prachtige vormgegeven vlinderstrikjes en ponchettes zowel voor hem als voor haar .

De strikjes zijn vervaardigd uit soepel leer met daarbij een moderne twist. Zo is er een classic model , maar ook een stoerder model met een ritssluiting aan de bovenzijde, met daarnaast een ruige variant met kleine studs en skulls. Voor ieder wat wils …………!

De ponchettes daarentegen, zijn gemaakt van duurzaam katoen en op de hoeken afgezet met zwart leer wat subtiel gestud is met 3 kleine studs waardoor het net even wat extra allure geeft. Naast 2 subtiele prints Army en Panter, is er ook een classic variant in het wit .

Deze collectie sluit perfect aan op de huidige najaarstrends en straatbeeld. Daarbij zijn zij makkelijk en eenvoudig te combineren zowel casual als sjiek. Buiten dat het een goede aanvulling is op je eigen accessoires is het ook een ontzettend leuk en origineel cadeautje om te geven met Sinterklaas of Kerst. Uiteraard worden de strikjes en de ponchettes geleverd in een mooi zwarte geschenk- en tevens bewaarbox, voorzien van een luxe magneetsluiting.

De strikjes en ponchettes zullen net zoals de najaarscollectie online én bij diverse verkooppunten in Nederland verkrijgbaar zijn.

Voor nu wens ik jullie allemaal een hele fijne week toe en zie ik jullie graag volgende week terug hier op mijn blog die dan in het teken zal staan van:
“Bjorn van den Berg op weg naar de live show The Voice off Holland”

5 november 2012

Geplaatst op 05-11-2012 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl